Milli Eğitim Müdürü Hakan Cirit Görevine Başladı

Tarih : 2014-11-05 / Kategori : Eğitim

Milli Eğitim Müdürü Hakan Cirit Görevine Başladı

       Iğdır'a atanan yeni Milli Eğitim Müdürü Hakan Cirit, görevine başladı.

 

      Eskişehir Odunpazarın’da ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak çalışırken Iğdır il Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Hakan Cirit, “Iğdır’a hizmet etmek için geldim. Hep beraber eğitimin kalitesini artırmak için çalışacağız.” dedi

     Iğdır’da yapılacak çok şey olduğunu belirten  Hakan Cirit, ”İlk önce kurumsallaşmayı oturtmalıyız. Iğdırlı gördüğüm kadarıyla eğitime çok önem veriyor. Bu konuda eksiklik, farkındalık yaratamamaktır. Bunu da el birliği ile gerçekleştireceğiz. Ben buraya yürek yürüyüşü yapmak için geldim. Bu yürek yürüyüşünü hep birlikte yürüyeceğiz. Iğdır’da eğitimin kalitesini yükseğe çıkaracağız. Şu anda ilimizde eğitimin kalitesini artırmak adına ücretsiz 123 kurs açtık, 2500 öğrenci hafta içi ve hafta sonu bu kurslara geliyor.” şeklinde konuştu.

             Hakan Cirit, 06.05.1971´de Elazığ´da doğdu. İlk, orta, lise tahsilini Elazığ´da yaptı. Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünde yüksek öğrenimini tamamladı. Sırasıyla Karadere Köyü İlkokulu, Yukarı Söğütönü İlköğretim Okulu ve Ziya Gökalp İlköğretim Okullarında sınıf öğretmenliği, İki Eylül İlköğretim Okulunda Müdür Yardımcılığı, Mimar Sinan İlköğretim, Huzur (Şht. Serkan Özaydın) İlköğretim, Fahri Günay İlköğretim Okullarında Okul Müdürlüğü yaptıktan sonra 15.08.2008 tarihinden beri Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası