76 Iğdırspor Siirt Hasbey sporu 2-1 yendi

Tarih : 2014-12-01 / Kategori : Spor

76 Iğdırspor Siirt Hasbey sporu 2-1 yendi

             Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 8. Grup’ta mücadele eden Siirt Bayanlar Futbol Takımı, Iğdır Bayanlar Futbol Takımı ile bu gün Iğdır semt sahasında karşı karşıya geldi.

 

          76Iğdırspor Siirt hasbey sporu 2-1 yendi, maçın 2 golü Takımın yıldız golcüsü Rabiya Nur Alpaslan attı.

         76 Iğdır Sporun kulüp başkanı Rıfat Özen, “geçen hafta konuk ettikleri Batman Bayanlar Futbol Takımı önünde aldıkları 5-3’lük galibiyetin verdiği moralin takımı konsantre ettiğini ve bu günde Siirt hasbey Bayanlar Futbol Takımını 2-1 yendiklerini söyledi.

           Deplasmanda ikinci lige yükseldik. Siirt Hasbey  Bayanlar Futbol Takımı önünde iyi bir mücadele sergileyerek maçı 2-1 kazanmamız sporcularımız açısından büyük bir sevinç yarattı. 

           Kalan maçlarımızı kazanarak şampiyon olmayı umut ediyoruz” dedi.

             Rıfat Özen, Bize bu konuda destek olan Valimize, Vali Yardımcılarımıza, Iğdır Emiyet Müdürümüze, Gençlik spor il Müdürümüze, Belediye Başkanımıza, Ticaret Odası başkanımıza, Kurum müdürlerimize  ve Iğdır halkına teşekkür ediyoruz. Maddi ve manevi desdeklerini bekliyoruz“ şeklinde konuştu.

         Bayan Futbolcular ise, “Iğdır’da bayan futbol takımının kurulması çok güzel erkekler futbol oynayacak kızlar oynayamaz algısını ortadan kaldırdık. Takım olarak hızlı bir şekilde şampiyonluk için mücadele ediyoruz.” dediler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası