Öğrenciler Vali Yardımcısı Bilgehan Karanfil’i Ziyaret Etti

Tarih : 2015-08-07 / Kategori : Eğitim

Öğrenciler Vali Yardımcısı Bilgehan Karanfil’i  Ziyaret Etti

         TC Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından desteklenmeye değer bulunan İnme ve Nörolojik Problemi Olan Hastalarda Acil Müdahale, Tedavi ve Bakım Uygulama Becerilerinin AB Düzeyinde Geliştirilmesi" adlı  Erasmus+ Programı,Meslek projesi kapsamında  Iğdır 70. Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin 08.Temmuz -29.Temmuz   tarihleri arasında 3 haftalığına İsveç’e yaptığı gezi tamamlandı.

 

   Okul Müdürü Şengül Yıldız, Müdür başyardımcısı Serdar Ünsal, ve bir gurup  öğrenci Vali Yardımcısı Bilgehan Karanfil’i  ziyaret ettiler.
      Vali Yardımcısı Bilgehan Karanfil 'de öğrencilere neler öğrendiklerini ne gibi kazanımlar kazandıklarını sordu. Öğrencilerin duygu ve düşüncelerini  aldı.
              Karanfil, “İsveç’i yakından tanıdınız orada edindiğiniz olumlu kazanımları burada günlük hayatınızda uygulamalısınız.  Neler hoşunuza gittiyse bunu çevrenize olumlu olarak yansıtın. İsveç’te  olumlu olan çevremizde olumsuz gördüğünüz bir uygulamayı edindiğiniz kazanımlarla olumluya çevirin Yabancı dilin önemini kavramış oldunuz. Gördüğünüz gibi insanlar orda görevlerini tam olarak yapıyorlar. Sağlık alanında bizim ülkemizde çok ileridedir. Kıyasladığınız zaman bunu fark etmişsinizdir. 21 günlük gezi hayatınızda olumlu etki yapmıştır. Bu olumlulukları çevrenize aktarın insanları eğitin" dedi.
       Öğrenciler, “İsveç te  Soz hastanesi ile Huddinge Sjukhus Sodersjukhuset, Karolinska Sjukhas hastanelerini  ziyaret ederek İnme ve Nörolojik Problemi Olan Hastalarda Acil Müdahale, Tedavi ve Bakım Uygulamasi hakkında bilgi alarak incelemelerde bulundular. Turkiye de yapılan uygulama hakkında bilgi verdiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası