Iğdır Sosyal Bilimler Lisesinden Son Sınıf Öğrencilerine Büyük Hizmet

Tarih : 2015-08-08 / Kategori : Eğitim

Iğdır Sosyal Bilimler Lisesinden Son Sınıf Öğrencilerine Büyük Hizmet

               Mehmet Murat İşler Sosyal Bilimler Lisesi  2015-2016 Eğitim öğretim yılında YGS ve LYS ye hazırlanacak öğrencilerine yönelik  Ağustos ayında yaz kursu programı başlattı.  

Kurs 01/08/2015 ile 05/09/2015 tarihleri arasında on beşer günlük periyotlar halinde sürecek.  Kursun ilk günü okulun konferans salonunda kursiyer ve öğretmenlerin katılımıyla rehberlik servisince moral ,motivasyon ve sınav konsantrasyonu konularında bilgi verildi. Kurs programı boyunca öğrenciler okul pansiyonunda barındırılarak akşam yemeği sonrası öğretmenler gözetiminde etüd çalışmalarıyla gün tamamlanmakta. Kurs bitiminde ise öğrenci velileriyle bir araya gelinerek değerlendirme yapılacak ve kurs sona erdirilecek. Okul Müdürü Rohat Hun: Iğdır'da eğitimin öncüsü olmayı hedef edinen Iğdır Sosyal Bilimler Lisesi ilimizde yaz kursu açan tek okul. Bilindiği üzere dersaneler kapandı. Biz de öğrencilerimize bu hizmeti geçen eğitim öğretim sonunda velilerimizle bir araya gelerek planladık. Şu an için de hayata geçirmiş bulunuyoruz. Velilerimiz ve öğrencilerimiz de oldukça memnunlar. 
    Öğrencilerimizin başarısı için yapılan bu çalışmaların devamı gelecek.. Bu sebeple emeği geçen tüm idarecilerimize ve öğretmenlerimize ve çalışanlarımıza teşekkürü borç biliriz.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası