Yaşar Akkuş "Iğdır hak ettiği ticari potansiyele erişmeli"

Tarih : 2015-09-15 / Kategori : Siyaset

Yaşar Akkuş

 24. dönem Iğdır AK Parti Milletvekili adayı olan ve az bir farkla seçimi kaybeden Yaşar Akkuş, 26. dönem içinde kolları sıvadı.

 

    Birlik olacağız ve kazanacağız...
           Gazetemiz genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş'ı telefonla arayan Akkuş, yaptığı açıklamada: "Yüce Rabbim kısmet ederse büyük ihtimalle Iğdır Ak Parti adaylığım gerçekleşecektir. Tek arzum doğduğum, büyüdüğüm, aile fertlerimin, komşularımın, dostlarımın yaşadığı Iğdırıma hizmet etmek ve Iğdır'ı hak ettiği yatırımlara kavuşturabilmektir. Bu düşünceler ile aday adaylığı başvurumu yaptım. Partim çok sıcak karşıladı. İnşallah partimin ve halkımızın teveccühü ile Iğdır halkına faydalı olabilecek yatırımların adımını 1 Kasım'da atacak, Iğdır'ı yatırıma boğacak projeler ile yolumuza devam edeceğiz. Şiddet bizlere bir şey kazandırmaz. Biz yaratılanı yaratandan ötürü sevmekte, halkımızın işlerini kolaylaştıracak alt yapıları şiar edinerek seçim sahnesine çıkmaktayız. Bu kutlu yolda etrafımıza hoşgörüyü hakim kıldırarak yolumuza devam edeceğiz. Başarmanın yolu azimli olmaktan geçer. Bu azmi kendimde  ve partili arkadaşlarımda  görüyorum. 
    24. dönemde ortaya koymuş olduğumuz  performansta azmimizin bir göstergesidir. Ak Parti iktidarı bölgede halkımıza bir çok yatırımlar yaptı. Müdür, amir, yönetici olanlarımız oldu. Ekonomik anlamda gelişip yatırım yapanlarımız, istihdam sağlayanlarımız oldu. Şimdi hep beraber birlik olup bizlere bu imkanları sağlayan partimize güç vermemiz gereken bir dönemece girmiş bulunmaktayız. Beraber yürüdüğümüz bu yolda kenetlenecek ve şehrimizin yarınını daha güvenilir kılmak için birlikte hareket edeceğiz. 
    Her partili gibi Ak Parti taraftarları da, değerli halkımızla bütünleşecek, birlik ver beraberlik içerisinde, güç birliği içerisinde 1 Kasım seçimlerinden zaferle çıkacaktır." dedi.
                Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Cabbar Şıktaş'ta, "Hayırlı ve uğurlu olsun. İnşallah demokratik bir ortamda bireyler hür iradeleriyle sandığa gider. Ve sandıktan çıkan sonuca da ulus olarak saygı duyulur." dedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası