Ak Parti Iğdır Miletvekili Adaylarına Coşkuyla Karşılama

Tarih : 2015-09-23 / Kategori : Siyaset

Ak Parti Iğdır Miletvekili Adaylarına Coşkuyla Karşılama

Ak partiden Milletvekili adayı olan Nurettin Aras ve Mustafa Buluş Iğdır Havaalimanında coşkulu bir Kalabalık tarafından karşılandı.

 

                Konvoyla karşılanan Nurettin Aras ve Mustafa Buluş’a yol boyunca 5 yerde kurbanlar kesildi.
                Şehir içi ve Melekli beldesinde araçlarla halkı selamlayan Nurettin Aras ve Mustafa Buluş Zübeyde Hanım Bulvarında toplanan kalabalığa seslendi.
                Ak Parti Milletvekili adayı Nurettin Aras ,”Öncelikle kısa süre önce ilimizde şehit olan polislerimizin acısın yüreğimizde yaşıyoruz. Onlara Allah’tan rahmet diliyorum. Iğdır’da ve Türkiye’miz de olan terör olayları hepimizi üzüyor.Iğdırlı turizmin ve Doğudan giden araçlara saldırı oldu. Camlar kırıldı. Bunu yapan insanlara, teröristlere  soruyorum neyi bölüşemiyoruz.Neyin kavgasını yapıyoruz.Türkiye ve Iğdır hepimize de yeter. Iğdırımız’da ekonomi, ticaret durdu. İranlı, Azerbaycanlı turist gelmiyor. Esnafımız zor durumda senedini ödeyemiyor. Oteller boş çiftçinin ürünü tarlada kalmış. Terör yüzünden kimse gelip almıyor.Terörden , kandan kurtulmamız lazım. Buradan Kürt vatandaşlarımıza sesleniyorum çocuklarınız okutun onlara sahip çıkın .”dedi.
                Beni herkes tanıyor. Iğdır’da yeni bir sayfa açıyoruz diyen Milletvekili adayı  Nurettin Aras şunları söyledi:” Hep ilk birinci listeyi al gel destek vereceğiz dediniz aldım ve geldim herkesin desteğini bekliyorum. Iğdır’da bu seçimde hiç kimse macera aramasın. Türk Kürt kardeşlerimizin hepsini kucaklayacağız. Birileri halkların kardeşliği diyor. Kendi kardeşlerini kazıklayıp araçlarını yakıyorlar. Ekonomik iflasa sürüklüyorlar. Iğdır’ın geleceğini inşa etmek için Çalışacağız. çeşitli projelerimiz vardır. Doğal gaz geliyor. Erzurum Iğdır arası hızlı tren yapılacak. Boralan sınır kapısını açacağız. Iğdırlı bu kapıdan faydalanacak. Dilucu, Nahcıvan ve Boralan sınır kapısı alanında ortak Pazar serbest bölge kurulmasını sağlayacağız. Kars iline lojistik üs kurdular. Bu Iğdır’ın hakkıydı. Bunu Iğdır’a getireceğiz. Birleşmenin ve hizmetin adresi Ak parti olmalıdır. Durum ortadadır. Gösterdiğiniz ilgi ve alaka görülüyor. Bunun için kimse macera aramasın birlik olalım. Bir olalım bu tarihi fırsatı kaçırmayalım. Ak parti yine iktidardır. Bu iktidardan faydalanalım. Bunu çocuklarımızın geleceği için yapalım.”
                Daha sonra konusan Mustafa Buluş’ta tek cümleyle Nurrettin Aras'la aynı duygular paylaşıyorum" dedi.
               Ak parti Milletvekili adayları Nurettin Aras ve Mustafa Buluş, daha sonra il binasına geçtiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası