MHP Seçim çalışmalarına hız verdi

Tarih : 2015-09-26 / Kategori : Siyaset

MHP Seçim çalışmalarına hız verdi

              1 Kasım'da yapılacak olan Milletvekili seçimlerine Iğdır'dan aday gösterilen Yakup Kumtepe ve Muharrem Çeçen, seçim ofislerinin açılışlarını yaparak çalışmalara başladılar.

 

              "CENNET ANALARIN AYAKLARI ALTINDADIR"
                Seçim ofislerinin açılışlarını yaparak çalışmalara başlayan MHP adayları, ilk olarak Vali Yolunda bulunan Yeşil Iğdır Gazetesi bitişiğinde ki MHP Kadın kolları seçim ofisinin açılışını yaptılar.
                Kadın kolları seçim irtibat bürosunun açılışında bir konuşma yapan MHP Iğdır Milletvekili adayı Muharrem Çeçen: "Cennet Anaların ayakları altındadır. Bu düşünce ile faaliyetimize ilk olarak  Kadın kollarımızın açılışı ile başladık... İnşallah sizlerin hayır duası ile 1 Kasım'da başarıya ulaşacağız." dedi.
                MHP Iğdır Milletvekili adayı Prof. Dr. Yakup Kumtepe'de yaptığı açıklamada: "Bu kutlu davada analarımızın, bacılarımızın sahada olması, bizlere güç vermesi, bizleri onurlandırması büyük bir mutluluktur. Muharrem beyinde işaret ettiği gibi "Cennet analarımızın ayakları altındadır." her bir kadın, aynı zamanda bir anadır. Sizlerin eli bereketlidir. Sizler meydana indiğinizde, her kapıyı çalıp çalışma başlattığınızda, bu zafer kaçınılmaz olur. İnşallah Allah'ın izni ile 1 Kasıma kadar gece gündüz çalışacak, halkımızın moral ve motivasyonunu artıracak, sorunlarının takipçisi olacağız. AKP gemisi artık su almaya başlamıştır. Bu gemi batmaya başlamıştır. Tek başlarına  iktidar olacaklarmış gibi hayali  vaatlerde bulunarak  halkımızı kimse kandıramaz. Sizi tek başınıza iktidar yaptırmayacağımızdan emin olabilirsiniz." dedi.  
                İL BAŞKANLIĞINDA BAYRAMLAŞMA
                Kadın kolları seçim irtibat bürosunun açılışını müteakip, MHP İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma törenine geçildi ve yoğun kalabalığın katıldığı bir bayramlaşma töreni tertip edildi.
                Ardından Tuzluca İlçesi Seçim İrtibat bürosunun açılışı gerçekleştirildi ve burada da Milletvekili adayları birer konuşma yaptılar.
                Tuzluca ilçesinde coşkuyla karşılanan MHP adayları, Gaziler köyü ve Tuzluca Merkezinde vatandaşlarla bayramlaştılar.
                Milletvekili adayı Yakup Kumtepe Tuzluca'da yaptığı konuşmada: "Prof. Dr. Dursun Akdemir benim üniversiteden hocamdır. Kendisine çok derin muhabbetlerim vardır. Ben sizin içinizden çıkmış bir evladınızım. Akademik kariyer bakımından uzak gözüksem de, gönlüm ve hizmet alanım yine Iğdırlılarla beraberdi. Tuzluca'dan, Gazilerden birçok hastam olmuş ve tedavilerini yapmışımdır. En güzel hizmet, insana yapılan hizmettir. Ben 15 yıldır Erzurum Araştırma Hastanesinde binlerce Iğdır'lı hemşerimin hizmetinde oldum. Siyaseten daha çok hizmet edeceğime inandığım için siyasete atıldım. İnşallah Allah'ın izni  ve sizlerin desteği ile Milletvekili seçilirsem yine hizmetinizde olacak, sorunlarınızın takipçisi olacağım." dedi.
                Milletvekili adayı Muharrem Çeçen'de: "Birleşme halkımızın gönlünde olur. Halkımız Eğer ki geçmişten günümüze yaşanan siyasi gelişmeleri gözden geçirirse, işte o zaman birleşmenin adresinin MHP olduğunu ortaya koyar ve MHP'de birleşir. Daha geçen seçimde CHP 3.500 oy aldı. Ama ikna edilemedi. Şimdi de aynı senaryo hayata geçirilmek isteniyor. Dolayısıyla halkımız tüm gelişmeleri gözden geçirdiği takdirde, gerçekleri görecek, birleşme adresi olarak da MHP'yi gösterecektir" dedi.
                MHP adayları Rehabilitasyon merkezi, Organize sanayi bölgesi, Tuzluca ilçesi, Gaziler köyü, şehir merkezi esnaf ziyareti ve taziye yerlerini ziyaret ettiler. 
    Daha sonra Melekli kasabamızı  ziyaret ederek,  kasabalılarla biraraya gelip sorunlarını dinlediler.  Melekli halkı destek sözü vererek başarılar dilediler.. 
    
    Kumtepe ve Çeçen Genç Çiftlere Mutluluklar Diledi
    MHP Iğdır  Milletvekili adayları Yakup Kumtepe ve Muharrem Çeçen, Türkdönmez ve Akar ailelerinin sevinçlerini paylaştı. 
    Kumtepe ve Çeçen, Hüseyin Türkdönmez ve Yazgülü Akar kardeşlerimizin birlikte yürümek için söz verdikleri ilk adım olan nişan törenlerine katıldı. 
    Genç çiftlerin Nişan törenine şahit oldular, mutluluklarini paylaşıp, mutluluklar dilediler. 
    Allah tamamına erdirsin, hayırlı Uğurlu olsun dileklerinde bulundular...

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası