HAZAR KOLEJİ ANA SINIFI VELİLLERİ BÜYÜLEDİ

Tarih : 2016-06-11 / Kategori : Eğitim

HAZAR KOLEJİ ANA SINIFI VELİLLERİ BÜYÜLEDİ

 Iğdır Hazar Koleji Anaokulu öğrencileri, mezuniyet günü izleyenleri gülmekten kırıp geçirdi.

 

Okul çok amaçlı salonunda yapılan  törene   okul idarecileri ve öğrencilerin aileleri katıldı.
          Mezuniyet gününde , 25  öğrenci', Kelebekler Rondu, sıra gecesi, roman  oyunu ,cici kızlar,Azerbaycan  halk oyunları ve çeşitli oyunlar sahnelediler.
        Anaokulu Öğretmeni Necla Aycan ve Gülbahar Aslan’ın hazırladığı mezuniyet töreninde   Oyunlardan çok oyuncuların doğal hallerinin renk kattığı mezuniyet günü izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Sahneden ziyade evlerindeymiş gibi hareket eden minik öğrenciler birbirinden ilginç görüntülerle salondakileri kahkahaya boğdular. Fotoğraf makineleri ve kameralarıyla sahnenin önüne akın eden aileler ilginç görüntüler oluşturdu..  
        Saygı duruşu  ve İstiklal marşı ile başlayan programda konuşan  Okul müdürü Nurcan Ateş , Okul öncesi eğitimin önemine vurgu yaparak "Çocuklar bizim geleceğimiz. Onlara en güzeli sunmak, en iyiyi öğretmek ve en iyi rehber olabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. emeği gecen değerli öğretmenimiz Necla Aycan’ a Gulbahar Aslan’ teşekkür eder başarılarının devamını dileriz" dedi.
        Anaokulu Öğretmeni Necla Aycan,’da “Minik öğrencilerimiz bir yıl içinde öğrendikleri her şeyi burada sergileyecekler. Okula ilk verdiğiniz çocuğunuzla şimdiki arasında çok fark göreceksiniz”şeklinde konuştu.
       Öğrencilere diplomalarının verilmesi ile program sona erdi.Minik öğrenciler üniversite öğrencileri gibi keplerini havaya attılar. Programa Vali, Yardımcıları Muhlis Arslan, Bilgehan Karanfil,İl sağlık Müdürü Alpaslan Erol da katıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası