İTALYA’YA GİDEN 70.YIL CUMHURİYET MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HAKAN CIRIT'İ ZİYARET ETTİ

Tarih : 2016-06-14 / Kategori : Eğitim

İTALYA’YA   GİDEN 70.YIL CUMHURİYET MESLEKİ VE  TEKNİK ANADOLU  LİSESİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HAKAN CIRIT'İ ZİYARET ETTİ

         Çağrı Merkezi Operatörlüğü ve Acil Çağrı  Karşılayıcı  AB. Projesi ile İtalya’ya Giden 70.Yıl Cumhuriyet MTAL öğrencileri Iğdır’a dönerek  Milli Eğitim Müdürü  Hakan Cırıt’i  ziyaret ettiler.

 

  Milli Eğitim Müdürü  Hakan Cırıt’e bilgi veren  Okul Müdürü Şengül Yıldız" İtalya’da aldıkları eğitimlerle Çağrı Merkezi Operatörlüğü ve Acil Çağrı Karşılayıcı sertifikası alan öğrenciler, İtalya’da tarihi ve turistik mekanlarında gezdiler. Türkiye’den 40 kişilik bir grup olarak giden grup yeni bakış açıları ile yeni dostluklar kurarak döndüler." dedi.
                                    Milli Eğitim Müdürü  Hakan Cırıt 'de  öğrencilere neler öğrendiklerini ne gibi kazanımlar kazandıklarını sorarak Şanslı öğrencilersiniz İtalya’yı gezdiniz geldiniz.
    Türkiye'miz ile İtalya’yı karşılaştırdığınızda  bazı farklar olduğunu gördünüz. Kültürel ve yaşayış farklılığı ortada edindiğiniz olumlu faydalı Türk ve Müslüman insanına uyan kazanımları yaşantınıza çevrenize aktarabilirsiniz.
    Hedefinizi yüksek tutun üniversite  okuyun yabancı diliniz olsun.Sizler geleceğimizsiniz.Yabancı dilin önemini gördünüz.
    Bir dil bir insan iki dil iki insandır.."dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası