Mevlana Protokolü İmzalandı

Tarih : 2017-05-01 / Kategori : Eğitim

Mevlana Protokolü İmzalandı

Üniversitemiz ile Nahcivan Devlet Üniversitesi arasında Mevlana Değişim Protokolüimzalandı.

 

          Protokol öncesi Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma ve Nahcivan Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Muharremov üniversitemiz hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
    Ardından Üniversitemiz Karaağaç Kampüsü’nde düzenlenen Mevlana Değişim Programı imza törenine geçildi. İmza törenine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma ve Nahcivan Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Muharremov ile çok sayıda öğretim elamanı katıldı.
    Rektör Prof. Dr. Alma, imza töreni öncesi, Mevlana Değişim Protokolü kapsamında yaptıkları bu işbirliğinin her iki üniversite açısından büyük önem taşıdığını söyledi. Nahcivan Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Muharremov da protokolün her iki üniversite için hayırlı olması temennisinde bulundu.
    Konuşmaların ardından Üniversite Gelişimi ve Dış İlişkilerden Sorumlu Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ecevit Eyduran ve yardımcısı Dr. Melekşen Akın`ın koordinesi sonucunda hazırlanan protokol imzalandı. Her iki Üniversite arasında imzalanan Mevlana Değişim Protokolü 2022 yılına kadar geçerli olacak.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası