IĞDIR BAHÇEŞEHİR KOLEJİNİN GURUR GÜNÜ

Tarih : 2017-05-01 / Kategori : Eğitim

IĞDIR BAHÇEŞEHİR KOLEJİNİN GURUR GÜNÜ

           Iğdır  Bahçeşehir Koleji Öğrencileri 12 Mart 2017 Pazar günü yapılan YGS'de(Yüksek Öğretim  Geçiş Sınavı) elde ettikleri büyük başarıyla göz doldurdu. Okul yönetimi öğrencilerin bu başarılarını  görkemli bir ödül toreniyle taçlandırdı.

 

        Törene başta Sayın Valimiz Ahmet Turgay ALPMAN, Mülkiye Başmüfetişleri Metin YILMAZ, Mustafa AYYILDIZ, Iğdır Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Ömer Rıza AKGÜN, İl Eminiyet Müdürü Orhan ÇEVİK, 5.Hudut Alay Komutan Yardımcısı Murat DEMİRKRAN, Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Kahraman Dikmen, Vali Yardımcısı Harun YÜCEL, İl Milli eğitim vekili Murat AYDOĞDU, Birçok Okul müdürü, Kurum Müdürü, veliler ve öğrencilerin katılımıyla büyük bir çoşkuyla gerçekleşti.
     Dereceye Giren Öğrenciler.
        Furkan ATASOY    Türkiye 53.sü  İL 1.si, Hakan TAŞTAN Türkiye 382.si İl 3.sü; Mehti Şikel  Türkiye 1664.sü  İl 3.sü, Oğuzhan BEDER Türkiye 1818.si İl 4.sü, Zehra Nur ALINC Türkiye 7875.si İl 5.si, Esma Nur Ölmez Türkiye 9182.si İl 6.sı, Uğur ŞEKERTEKİN Türkiye 10772.si  İl 7.si
 Ödüllerini Sayın Valimizin Ellinden aldılar.    
       Okul Müdürü Abdullah Börekçi, Hedeflerinin bölgenin en iyi okulu olup  bölgenin zeki öğrencilerinin tercih edebilecekleri bir eğitim kurumu olarak bilinmek olduğunu belirtti. 
        2017 YGS'nin ilk sınavları olduğunu bu sınavda da Türkiye 53. sü çıkararak Iğdır'ın bu güne kadarki en iyi Türkiye derecesini  alıp hedeflerine bir adım daha yaklaştıklarını ifade etti. 
     Börekçi, öğrencilere hitaben sevgili gençler abileriniz ablalarınız gösterdikleri bu başarıyla aslında sizin başarı çıtanızı belirlediler artık sizin bu çıtayı daha da yükseltmeniz gerekiyor dedi.
    Tubitak Bölge Yarışmasında ikinci olan robotik kodlama  takımındaki Hüseyinalı Çağan ve  Muhammet Aksu’nun ödüllerini ise Iğdır il milli eğitim müdür  Vekili Murat Aydoğdu verdi.
    Sayın Valimiz ödüllerini vermeden önce yaptığı konuşmada kendi hayatında kısa anektodlar paylaşarak elde ettikleri bu başarıyla yettinmemelerini ve hayallerin peşinden hiç yilmadan gitmelerini tembihledi.
      Elde edilen bu büyük başarıdan ötürü başta okul yönetimi ve öğretmenleri de tebrik eden Sayın Valimiz öğretmenlik mesleğinin ulviyetinden bahsetti.Çok samimi bir havada geçen buluşmada öğrencilerimiz Sayın Valimize yoğun ilgi gösterdi. 
    Program hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası