Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik’ten Nezaket Ziyareti

Tarih : 2019-04-27 / Kategori : Gündem

Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik’ten Nezaket Ziyareti

        Iğdır’da sadece 10 ay kadar bir süre görev yapan İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, daha sonra Trabzon İl emniyet Müdürlüğü görevine atanmıştı. Iğdır’la irtibatını hiç koparmayan Çevik, Cuma günü Iğdır’da dostlarıyla hasret giderdi. 

        Yaklaşık 2 yıldır Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten ve Erzurum’da katıldığı bir toplantının ardından Perşembe günü akşam eşiyle birlikte Iğdır’a gelen İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, kısa güne çok ziyaret sığdırarak görebildiği bütün dostları ile hasret giderdi. 

        Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi Cabbar Şıktaş’ı makamında ziyaret eden Çevik, Şıktaş’la ve Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Ferdi Turan ile bir süre sohbet ettiler. 

        Trabzon İl Emniyet Müdürü  Orhan Çevik yaptığı açıklamada: “Erzurum’da düzenlenen bir toplantıya katıldım. Hafta sonu olması münasebetiyle dostları görmek, çok sevdiğim Vali yolunda bir fincan kahve içmek, hasret gidermek için Iğdır’a geldim. Iğdır benim için ayrı bir yere sahiptir. Kısa zaman diliminde çok derin dostluklarım oluştu. Sanki on yıl Iğdır’da görev yapmışım gibi hissederim. Sizleri görmek, hasbihal etmek çok mutlu etti beni. İlgi ve alakanızdan ötürü teşekkür ediyorum.” Dedi. 

       Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi Cabbar Şıktaş’da: “Iğdır sizi hiçbir zaman unutmayacaktır. Samimi, içten, güler yüzlü duruşunuz görev yaptığınız süre içerisinde etrafınıza yaydığınız pozitif enerji her zaman yad edilmektedir. Güler yüzlü oluşunuzun yanında, ciddi bir Emniyet müdürü olarak da Iğdır’a güzel hizmetler yaptınız. Iğdır’da ki dostlarınızın gönlü sizlere her zaman açıktır. Nazik ziyaretiniz bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir.” Dedi. 

       Trabzon İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik ve eşi Sevilay Çevik Iğdır’da bir gün boyunca ziyaretlerini tamamladıktan sonra Trabzon’a döndüler. 

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.