“MKE Ankaragücü ile Alagöz Holding Arasında Sponsorluk İmzaları Atıldı

Tarih : 2021-12-09 / Kategori : Spor

“MKE Ankaragücü ile Alagöz Holding  Arasında Sponsorluk İmzaları Atıldı

             “MKE Ankaragücü Kulübü  ile Alagöz Holding arasında; forma sırt, stadyum LED ekranı, stadyum locası ve tesis reklam alanlarını içeren sponsorluk anlaşması imzalandı.

Beştepe Tesisleri’mizde düzenlenen sponsorluk  imza törenine, Başkanımız Sayın Faruk Koca ve Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Cantürk Alagöz katıldı.
 
“MKE Ankaragücü Klüp Başkanı Sayın Faruk Koca, eski başkanlarımızdan Cemal Aydın’ın hayatını kaybetmesinden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi.
 
Aydın’a; Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileyen Başkan Koca, “MKE Ankaragücü camiası bu konuda üzerine düşen her şeyi yapacaktır.” ifadelerini kullandı.
 
Alagöz Holding’e sponsorluk anlaşması için teşekkür eden Başkan Koca, konuşmasını şöyle sürdürdü;
 
“Alagöz Holding’i her zaman yanımızda gördük. Kulübümüze hem maddi hem de manevi çok destekleri oldu. 
Ne zaman sıkıntıya girsek Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cantürk Alagöz’ü yanımızda gördük. Transfer yasaklarımız olduğunda bize ciddi destekleri oldu. 
Gelecek nesillere, sıkıntılı dönemlerde yanımızda olan Alagöz Holding ve Cantürk Alagöz’ü unutmamalarını rica ediyorum.”
 
“MKE Ankaragücü’nü ve taraftarını çok seviyorum”
 
Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Cantürk Alagöz ise sponsorluk anlaşmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
MKE Ankaragücü’nün büyük bir camia olduğunu aktaran Alagöz, “Türk futbolu, Türk sporuna elimizden geldiğince bir şeyler yapabilmeyi hedefliyoruz. Bu bir gönül işi. MKE Ankaragücü’nü ve taraftarını çok seviyorum. MKE Ankaragücü’nün her zaman hedeflediği yerde olmasını bekliyoruz.” diye konuştu.
 
Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübünün başkanı olduğunu da hatırlatan Alagöz, MKE Ankaragücü ile Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübünün kardeş takım olmasını istediğini sözlerine ekledi.
 
Başkan Faruk Koca ve Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Cantürk Alagöz’ün imzaladığı sözleşme, 2022-2023 sezonunun sonuna kadar geçerli olacak.   Haber: Oğuzhan  Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası