Sporcular’dan ilçe Kaymakamı Halil İbrahim Köroğlu’na Ziyaret

Tarih : 2021-12-20 / Kategori : Spor

Sporcular’dan  ilçe Kaymakamı    Halil İbrahim Köroğlu’na Ziyaret

Okul sporları kapsamında Gençlik ve Spor il müdürlüğünce düzenlenen müsabakalar sonucunda Aralık Mesleki ve Teknik  Anadolu lisesi  kros yarışmasında (grup halinde) il 4.sü oldu.
GÖDEKLİ Ortaokulu, Atletizm Branşı, 2000 m. Kros yarışmasında Yıldız kızlarda takım olarak Iğdır 2. si, 2000 m. Kros yarışmasında Yıldız erkeklerde takım olarak Iğdır 4. sü 2000 m. Kros yarışmasında Yıldız erkeklerde bireysel olarak  il 2. si Bocce Branşında  Küçük kızlarda il 3.sü oldu.
 
 

Aralık İlçe Spor Müdürü Şahin Yıldız, Emeği geçen herkesi kutluyor, bizlere her türlü desteği sağlayan Sn.kaymakamımız Halil İbrahim KÖROĞLU ve Belediye başkanımız Mustafa Güzelkaya,ya milli eğitim ve spor camiası adına teşekkür ediyoruz.”dedi.

Aralık İlçe Spor Müdürü Şahin Yıldız, ve İlçe Milli eğitim müdürü Fahrettin Demirel Gençlik ve Spor il müdürlüğünce düzenlenen okul sporları kapsamında, Atletizm kros yarışmasında il 4. olan Aralık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle ilçe Kaymakamı Sn. Halil İbrahim Köroğlu’nu  makamında ziyaret etti. 
Ziyarette ilçe Kaymakamı  . Halil İbrahim Köroğlu sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti. Ziyaret hoş sohbetin ardından son  buldu. Haber: Ebulfez  Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası