SUDA KAYBOLAN ÇOCUĞU JANDARMA JAK ve AFAD EKİPLERİ BULDU

Tarih : 2024-04-16 / Kategori : Genel Haber

SUDA KAYBOLAN ÇOCUĞU JANDARMA   JAK ve AFAD EKİPLERİ BULDU

                Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde dere yatağına düşen 6 yaşındaki çocuğun cansız bedeni Iğdır jandarma komutanlığına bağlı  Jak timleri ve Afad ekipleri tarafından bulundu.

                 Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde dün öğle saatlerinde dereye düşerek kaybolan 6 yaşındaki çocuğun cansız bedenine 23 saat sonra ulaşıldı.

                 Iğdır'ın Tuzluca ilçesine bağlı Üçkaya köyünde yaşayan 6 yaşındaki Y.O, dün öğle saatlerinde tarım arazisinde çalışan ailesinin yanında oynarken yan tarafta bulunan eriyen kar suları ile debisi yükselen dereye düştü. Küçük çocuk akıntıya kapılarak kayboldu. Çocuğun ailesi ve köylüler yaptıkları aramalara rağmen çocuğu bulamayınca durumu jandarmaya bildirdi. Köye giden AFAD ve jandarma ekipleri, çocuğun bulunması için çalışma başlattı . Çocuğun bulunması için Erzurum ve Van'da gelen AFAD ve Jak ekipleri gece boyu aramayı sürdürdü.
        Ekipler, 23 saat sonra çocuğun düştüğü yerden yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta cansız bedeni bulundular. Y.O'nun cansız bedeni Tuzluca Devlet Hastanesi morguna oradan da otopsi için Iğdır Devlet hastanesine getirildi. Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası