BAŞHEKİM TUĞRUL SARCAN’A ZİYARET

Tarih : 2024-04-17 / Kategori : Sağlık

BAŞHEKİM TUĞRUL SARCAN’A ZİYARET

 Nevruz Erez Iğdır Devlet Hastanesi baş hekimi Dr. Tuğrul Sarcan’ı, Hoşhaber Belediye Başkanı Osman Toka, Melekli Eski Belediye Başkanı Ali Varol ve gazetemiz genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş makamında ziyaret ettiler.

Bölgenin en yoğun devlet hastanesi olan Nevruz Erez Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Tuğrul Sarcan ziyarette yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Hastanemizde geçmişten günümüze birtakım eksikler oldu. Ama hızlı bir şekilde bu sorunları giderdik ve gidermeye de devam ediyoruz. Şu an hastanemizde hemen hemen her branşta doktorumuz hizmet vermektedir. Hastanemizin wc ve lavaboları yenilendi. Asansörümüz halkımızın hizmetine açıldı. Temizlik konusunda hiç durmaksızın çalışılıyor. Elbette günde 2 binden fazla insanımızın uğradığı hastanemizde illa ki aksaklıklar olabilir. Ama yönetim olarak sorunları gidermek için gece gündüz demeden çalışıyoruz.” Dedi.

Hoşhaber Belediye Başkanı Osman Toka’da yaptığı Açıklamada: “Başhekimimiz Dr. Tuğrul bey gayretli ve çalışkan bir arkadaşımızdır. Güler yüzlü, sevecen, insanların sorunlarının çözümü için gayret sarf eden bir yapıya sahiptir. Hastanemizin halkımıza daha iyi hizmet verebilmesi için bizlerin üzerine ne düşüyorsa elbette ki her zaman yapmaya hazırız. Kıymetli yöneticilerimizi teşvik ederek daha iyi hizmet almalıyız. Başhekimimiz Dr. Tuğrul Sarcan beye ve hastanemiz çalışanlarına gayretli çalışmalarından ötürü teşekkür ederiz.” Dedi.

Melekli Beldesi eski belediye başkanı Ali Varol’da yaptığı açıklamada: “Değerli Başhekimimiz Dr.Tuğrul Sarcan çalışkan ve aynı zamanda pozitif bir kişiliğe sahiptir. Hasta psikolojisi anında çözüm ister. Bu doğal bir durumdur. Hangimiz hastaneye gitsek sıra beklemeden bir an önce tedavi olup çıkmak isteriz.  Ancak sabırlı olunması gerekir. Kıymetli başhekimimize başarılı çalışmalarının devamını dilerim.” Dedi.  

Gazetemiz genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş’ta yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Sevgili başkanlarımın dediği gibi Tuğrul bey hekimliğinden öte insan olarak iyi bir insandır. Makamlara atanan kişiler elde ki imkânı maksimum düzeyde kullanıp halka daha çok faydalı olmaya çalıştıklarında başarılı sayılırlar. Tuğrul beyde görev yetkisi dahilinde imkanlarını sonuna kadar kullanabilme kabiliyetine sahip bir hekimdir.  Yoğun bir hastanede elbette hatalar, sorunlar yaşanır. Sorunlar kronikleşmeden çözülebiliyorsa demek ki çalışılıyordur. Umarım hastanemiz tüm birimleri ile hizmet eder, yeni hastaneyle birlikte her türlü sağlık sorununa cevap verir ve hastalarımız da Erzurum, Van yollarında perişan olmazlar.

Şunun da altını çizmek gerekiyor. Erzurum veya Van’a giren hastalarımız orada anında sağlık hizmeti almıyorlar. Orada da günler sonrasına randevular verilmektedir. Orada da bin bir türlü zorluklar, sıkıntılar yaşanmaktadır.

Temennimiz odur ki ülke genelinde sağlık sorunu daha köklü çözümlere kavuşturulur.” dedi. 
                  Haber: Ali Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası