93 SÜRÜCÜYE TOPLAM 13.898.00 TL CEZA

Tarih : 2009-08-04 / Kategori : Genel Haber

     Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin yapmış oldukları bir haftalık trafik uygulamaları sonucunda; 93 sürücüye 13.898.00 TL para cezası kesildi.

Iğdır Emniyet Müdürlüğünden  yapılan yazılı açıklamaya göre, 301 araç kontrol edilmiş olup, toplam 26 araç trafikten men edilmiştir, 93 sürücüye toplam 13.898,00 TL para cezası karşılığı Trafik İdari Para Cezası Karar Tutanağı tanzim edildiği belirtildi.
    Trafik kuralları, insanların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla, bilimsel gerçekler ışığında, uzun araştırmalar ve deneyimler sonucu ortaya çıkmış kurallardır.”
   Denilen açıklamada sürücülere şu tavsiyelerde bulunuldu: ”Dolayısıyla trafik kurallarına uymak kendimizin ve diğer insanların can ve mal güvenliğine olan saygısının ifadesidir.Trafik güvenliği; sorumlu kurum ve kuruluşların görevlerini yerine getirmesi, sürücü yolcu ve yaya olarak her an trafikte bulunan tüm insanlarımızda trafik kültürü ve bilincinin oluşması ve herkesin trafik kurallarına uyması ile sağlanabilir. O halde, lütfen trafik kurallarına uyalım! Çünkü “ Trafik hayattır….”

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası