GENÇLERİMİZ 8 BRANŞTA ELAZIĞ GAP ŞENLİKLERİNE GİTTİLER

Tarih : 2009-08-05 / Kategori : Genel Haber

 
   5-9 Ağustos 2009 Tarihleri arasında Elazığ’da yapılacak olan 23 il katıldığı 4. Doğu ve Güneydoğu Anadolu yaz oyunlarına Iğdır ekibi törenle uğurlandı.


      Iğdır valiliği önünden toplanan sporcu öğrencileri Iğdır Valisi Saim Saffet Karahisarlı, İl Özel İdare Genel sekreteri Ferhat Akkuş ve Gençlik spor il müdürü M. Metin Özen yolcu etti.
       Valilik önünde öğrencilere seslenen Iğdır Valisi Saim Saffet Karahisalı”sizlere güveniyoruz Anadolu’yu, yarın Güneydoğuyu gezeceksiniz ben sizleri takip edeceğim gönlüm sizlerle hepinize başarılar diliyorum. Gittiğiniz yerdeki çocukları  Ağrı Dağı’na davet ediniz” dedi.
      Gençlik spor il müdürü M. Metin Özen’de ”Çocuklarımızın bu şenliklere katılması bizlere gurur vermiştir çünkü çocuklarımız ilk defa bu şenliklere katılıyor ve çok heyecanlılar Gençlik spor müdürlüğü olarak amacımız gençlerimizi böyle şenliklere götürerek sporun her dalını aşılamaktır“ dedi.
    1. Yaz oyunlarına Iğdır’dan 8 branşta toplam 8 antrenör,  Atletizim, Voleybol, Basketbol, Badminton, Masatenisi,  Bedensel engeli Atıcılık, Güreş, Taekwondo  dalında  toplam 78 sporcuyla katılıyor.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası