MHP İL BAŞKANI CAHİT EROL'DAN UYARI OYUNLARA GELMEYELİM

Tarih : 2009-08-05 / Kategori : Genel Haber

         
MHP Iğdır İl başkanı Cahit Erol, “Son günlerde Türkiye  ve Türk milleti üzerinde büyük oyunların oynandığını, sağ duyu sahibi insanların bu oyuna gelmemesi gerektiğini” belirtti.


            Erol, yaptığı yazılı açıklamada  “Ülkemiz ve Milletimiz üzerinde oynanan oyunlar hiçte küçümsenecek kadar önemsiz değildir. Bilakis her Türk vatandaşını ilgi alanına alıp vatanına milletine dinine devletine bayrağına medeniyetine toprak bütünlüğüne milli birlik ve beraberliğine sahip çıkma ve hatta sesli olarak haykırma ve her türlü emperyalizme faşizme küresel kapitalizme de dur deme zamanıdır.Bu hassasiyeti Türkiye Cumhuriyeti hükümeti olan AKP görmezlikten geldiği gibi diğer partilerde oy kaygısıyla susmakta ve hatta nerdeyse tavizler vererek AKP nin önüne geçmektedir.” dedi.
            İçişleri bakanı emri ile polis okulunda bile Kürt Çalıştayı konulu bir panel düzenlendiğini. Bunu bütün devlet kurumlarına yayarak yani biz ne yapalım bütün kurum ve kuruluşlar böyle istiyor diyerek ülkeyi kaosa götürdüklerini ifade eden Erol, şunları kaydetti: ”Bir grup gazetecide çıkmış diyorlarki Kürt Açılımı varsa Türk Açılımı da var. Şimdi ne yapmalıyız Kürt Türk derken bu ülke nereye gidecek, bu oyunu ortaya atan ABD acaba Kürtleri bizlerden çok mu seviyor.En az Selçuklulardan bu yana yani bin yıldan beridir beton harcı gibi birbirine karışıp kaynaşan bu milleti kim ayıracak, kim parçalayacak sağlıklı düşünsek kimin gücü yetecek, bakın göreceksiniz. Bunların hepsi ABD nin AB nin BOP un birer oyunudur. 2004 yılında ABD yerli işbirlikçilerine yollamış bulunduğu bir belge aynen şöyledir. Radyo, televizyon, gazeteler, sinema, mecmua ve kitaplar üzerindeki büyük kontrolünüzü devam ettiriniz. Hukuk Tıp Kimya ve benzeri eğitimlerden sizin dışınızdakileri uzaklaştırmaya gayret ediniz. Özellikle sizler buralarda tahsil ediniz.Sizin hakimiyetiniz altında olmayan okul ve kolejleri birer birer içtimai ihtilal merkezi haline getiriniz.Müslümanlar arasında tefrika ve nifak çıkartınız.Peygayberlerini ve dinlerini gülünç hale sokunuz.Sizden olmayan kadın ve çocukların ahlaklarını bozunuz. Anayasalarını ve kanunlarını yanlış şekillerde tefsir ederek mahkemelerini dahi karıştırıp her yere şüphe sokunuz. İçtimai sınıflar arasında nifak mücadele tohumları ekiniz. Renkli ırkları diğer ırklara düşman kılınız. Politikacıları satın alınız hükümetleri çürütünüz.Çeşitli aşıları suya katılım türlü yabancı maddeler üzerinde uzman olanları bulunuz.Devlet adamlarını elinizin altında tutmaya çalışınız.Memleketlere girmek imkanlarını kolaylaştıracak kanunları çıkartınız.Her yola başvurarak para üzerindeki diktatörlüğünüzü takviye ediniz. Demokrasinin çok gelişmesini sosyalizme doğru gitmesini temin ediniz. İşçi sendikalarını elde tutmaya yada onlara tesir ederek mekanizmalara sahip olunuz. Buradanda anlaşıldığına göre barış ve demokrasi adı altında dünyayı kana bulayarak hakim olmak isteyenler bizim ülkemize de ayrı bir taktikle girerek oyunlarını oynamaktadırlar. Fakat unutmamalıdırlar ki burası Afganistan, Pakistan, Irak Arabistan değildir.Bu ülke her karışı şehit kanıyla yoğrulmuş Türkiye Cumhuriyet ve Türk Devletidir. Unutulmamalıdır ki en korkak olanlar çoğunlukla gücü ellerinde tutanlardır.

          Ellerinden güçleri giderse mahv olurlar çünkü takva ehli olmadıkları gibi mana ehlide değildirler. Bizler hakim devletlerin Rusya gibi sonlarının ne olduğunu gördüğümüz gibi bizden sonrakilerde ABD nin ve AB nin sonlarının ne olduğunu göreceklerdir. İnşallah. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin Bursa kongresinde söylediği gibi kökü Yunanistan da, İsrail de Avrupada olan teröründe bir gün mutlaka sonu gelecektir. Dünya ya terör ihraç edenler bir gün namlunun kendilerine döneceği günü beklesinler.Görecektirler, bizler Türk Milliyetçileri olarak her zaman bir ülküyü şiar edindik. Devletçilik ve Teşkilatçılık anlayışımızda teslimiyetçilik yoktur.Hiçbir devlet baskıyla bizleri yönetemez. Bizler kimsenin yani Emperyalist devletlerin emriyle hareket etmemişiz ve etmeyizde.         Bir yönetici hiçbir şeye sığınmamalıdır.Başkalarının tesbit ettiği kriterlere uymamalıdır.Sen eğer iyi bir yönetici ve lider isen sana sığınmalıdırlar. Senin kriterlerine uymalıdırlar.BOP a eş başkan olup ABD ve AB kriterleri ile ülke idare edilmez.Aksi takdirde bugünde olduğu gibi onlar çalar sen oynarsın. Bu büyük medeni ve kültürlü Türk Milletini 36 etnik gruba ayırıp daha sonrada altından kalkamaz hale gelerek feryat, figan kopararak kurtarın beni dersin. AKP kazanın kaynadı. Suyun ısındı.Yıkan, arın tövbe et. Bu milletin üzerinden elini çek artık.
    Elini çek ki Malazgirt te, Çanakkale de, Kurtuluş Savaşında kucak kucağa yatan bu vatan evlatlarının ruhları sızlamasın.Kanlarını vererek Anadoluyu Vatan yapan ecdatlarımız, torunlarının birlik beraberlik içinde olduklarından dolayı ruhları şad olsun.
    Yoksa Allah göstermesin bölünmüş bir Türkiyenin Yunanistan, Rusya, İngiltere, Fransa, ABD gibi iştahlı devletlerin dedelerinin ruhu şad olacaktır. Yada düşün titre ve kendine dön.
    Eğer sen dönmezsen bu yüce millet döndermesini bilir.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası