SINIFLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI YAPILDI

Tarih : 2007-12-14 / Kategori : Genel Haber

    Besti Aydeniz Anadolu Meslek ve Kız Meslek lisesinde  Okul öğrenci meclisinin hazırlamış olduğu 2007-2008 eğitim öğretim yılı 9. sınıflar arası bilgi yarışması yapıldı.


Bütün dersleri konu alan bilgi yarışmasında (1) K.M.L. 9C Sınıfı, (2) A. 9B Sınıfı, (3) A. 9A Sınıfı oldu. Okul Müdürü Aysel Şaban Yarışmada kazanan guruplara bütün dallarda dereceye giren öğrencilere yıl sonu toplu ödül töreni yapılacağını açıkladı.
    Müdür Şaban “bu yarışmayı yapmaktaki amacımız öğrencilerimizi eğitim, öğretim sürecine  teşvik etmek ve onları daha güzel yerlerde başarılı görmektir” dedi.
    Okul Müdür Yardımcıları Mehmet Gökçe ve Cahit Sevindik “öğrencilerimizin sınava az bir süre kala düzeyi ne olursa olsun her adayın kafasında KEŞKE BİRAZ DAHA ZAMANIM OLSAYDI düşüncesi vardır ve kendisi için sınavının sonucunun ne olabileceği konusunda az çok bir kanaat oluşmuştur.
  Motivasyon başarı için vazgeçilmez bir araçtır, dolayısıyla başarılı olmak için kıyasıya bir biriyle yarışıyorlar buda bizi çok mutlu ediyor. Bütün öğretmenlerimiz öğrencilerimizin çalışma konusuna önem vermekte sorunlarını bilmekte ve kurs boyunca onlara "modern" ve "bilimsel" metotlarla şu noktaları aşılamaya çaba sarf etmekteyiz;
1-"Çalışabilmesini" sağlamak
2-"Verimli" çalışabilmesini sağlamak
3-Verimli çalışabilmeyi "keyifli" ve "kolay katlanılabilir" hale getirmek
4-Bu durumu "sürekli" kılarak "düzenli" bir motivasyon artışı sağlamak
5-Sonuçta mutlaka kazanacağına "kalpten" inanmak.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası