MHP İl Başkanı Cahit Erol"Seçim Yaklaşırken Bizi İdare Edenler Tarafsız Olalım"dedi

Tarih : 2011-03-16 / Kategori : Genel Haber

MHP İl Başkanı Cahit Erol

MHP İl Başkanı Cahit Erol, Seçimler yaklaşırken ilimizde kamu görevi yapan bütün görevliler tarafsız olmalı, Başbakan’ın ağzı ile konuşmamalıdır” dedi.

Erol yaptığı yazılı açıklamada “Seçimler yaklaşırken sayın Başbakanımız ve AKP nin  genel başkanı,  valileri Ankara’ya sesleterek yaptığı konuşmada Valilerden. “Hanımlarınızı da alarak köy, mahalle demeden insanların evlerine giderek onların hallerinden haberdar olun, eğer evlenmeyen kaymakamlar da varsa derhal evlensinler. Onlarda kazalarında ve köylerinde hal hatır sorsunlar, şimdi şu devleti temsil eden valilerimiz bir partinin genel başkanının emirlerine uyarak elektriği olmayan Tunceli’nin köyüne çamaşır makinesi, buzdolabı götürüp bırakmakla Elazığ’da kömür kamyonunun üstüne çıkıp kömür dağıtmakla halkı devletle bütünleştirmek mi istiyorlar, yoksa AKP ye oy toplamak mı istiyorlar. Aynı Başbakanımız daha sonra muhtarları ve diğer kamu görevlileri ile de toplantılar yaparak AKP nin il başkanıymışcasına çalışmalarına ve AKP ye destek olmalarını dolaylı yollardan izah etmiş ve kendi taraflarına çekerek herkim kendi ilinde ve ilçesinde AKP ye oy kazandırmış ve oyunu yükseltmişse o kamu görevlileri mükâfatlandırılmıştır.“ dedi.
Erol, açıklamasında şunları kaydetti:  “Bizim eski  valimiz ne kadar yaranmak istediyse de bir türlü yaranamadı çünkü o vali bey AKP yi kazandıracağı yerde DTP yi kazandırdı, yani AKP ye ihanet etti.Mükafatını da alarak merkeze alındı. Şimdi Başbakanın emriyle hareket eden şu vali beyler köylere giderek toplantılar düzenliyorlar. Sözde fakir fukura bulacak yardım edecekler. Her köyün mahallenin, mezranın kendi muhtarı var, o muhtarlara söyleyin fakirlerini tesbit etsinler, devlette balık yemeyi değil balık tutmayı öğretsin onlara. Çünkü burada devlet değil hükümet insanları fakirleştirerek kendine bağımlı edip balık yenmekle beraber o insanlarımızın yüreklerini de ellerinden alıyor. Şimdi açılış törenlerine bakıyoruz. Başbakanımızın ezberlediği sözleri valilerimiz tekrarlıyor. Bizler bölünmüş yollar yaptık, alkış. Bizler havaalanları yaptık aynen şak şak şak. Alkış. Geleceğimiz aydınlık olacak ne ile 36 etnik grupla mı? Büfelerden sigara çalanlarla mı, marketleri soyanlarla mı? Hayır hayır sayın hükümet bu gidişat partizanca bir gidişattır. Kamu görevlilerini siyasallaştırma bir gün keser değil sapı kendinize döner. Burada sayın valimize bir şey sormak istiyorum.Şu milli bayramlarda neden muhalefet protokolde olmuyor.Hiç dikkatinizi çekti mi? Ben söyleyeyim. Muhalefetin her birine bir kırık naylon sandalye vererek, protokolün sonuna doğru itiyorlar. Çelenk koyma da sıra ne ise protokolde de yerleri aynıdır. Amma muhalefetin olmaması lazım. Bu da AKP nin bir bencilce politikasıdır.Bizler MHP camiası olarak sayın valimizden ve kamu görevlilerinden rica ediyoruz. Hükümetin emriyle değil, devletin emriyle, devletin sizlere verdiği ulvi değerlerle hareket edelim. Çünkü iktidarlar bir gün son bulur ama devletimiz ebed müddettir. Devleti de oluşturan millettir, milleti de kim ayrıştırırsa gelin hep beraber onlara dur diyelim.Yanlış yapanlara Türk Milleti olarak bugün ders verilmezse yarın mutlaka verilecektir.Burada son söz olarak Allahın size nasıl bakmasını isterseniz sizde insanlara öyle bakın.”



Facebook Beğenenler

  1. serhat 2011-03-16 06:55:24

    bakın daha geçen pazar günü Türk milletinin gurur duyduğu ulusalcı bir gazeteçiyi ağırladık bu cennet vatan toprağında ama o toplantıda kendilerine MİLLİYETÇİ veya ÜLKÜCÜ diyen yada ATATÜRKÜN 6 OK'LU PARTİSİNİN temsilcileri yoktu NEDEN Mİ?çünkü bu milleti daha anlamış değiller,anlamadıkları için küresel para sermayelerin elitleri tarafından yönlendiriliyorlar,BELKİ BİR NEBZE UMUTLANDIK ADAY ADAYLAR ÇİÇEK VE TEMSİLCİ GÖNDERMİŞLERDİ AMA BU YETMEZ DAHA FAZLA İLGİ ALAKA GÖSTERMEK GEREKİR.SALON TIKLIM TIKLIMDI BELKİ BİR KAÇ SAFTİRİK ALAKASIZ SORULAR SORARAK ASIL SORUNDAN UZAKLAŞTI SOHPET AMA DENEYİMLİ GAZETECİ VE YAZAR BANU HANIM IĞDIRDA OLMA SEBEPLERİNİN VATAN İÇİN OLDUĞUNU ÜZERİNE BASABASA SÖYLEDİ YOKSA KENDİ DE SÖYLEDİ SOL BİR DÜŞÜNCENİN SAVUNUCUSUYDU AMA KOŞULLAR ONU VE HERKESİ VATAN SAVUNMASI İÇİN VE BU KONUDA NE YAPILABİLİR DİYE BİR ARAYA GETİRMİŞTİ.asıl niyet buydu ve bu olmalıydı,sağcı solcu,başı örtülü,başı acık vs meselesi değil artık mesele vatan,,,,,GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDE ELLERİMİZİN ARASINDAN KAYIP GİDİYOR,BUNUN İÇİN BİRŞEYLER YAPMAK LAZIM.MESELA MHP TEŞKİLATI ARTIK BU TÜR TOPLANTILAR ORGANİZE ETMİYOR YOKSA ONLARIN DERDİ VATAN SAVUNUCULUĞU DEĞİL Mİ?PKK SEMPATİZANLARI IĞDIRIN GÖBEĞİNDE SLOGAN ATARLARKEN BİZİM İÇİMİZ KAN AĞLIYOR.BİRBİRİMİZDEN KOPUK OLMAK VE ASIL MESELENİN ÜZERİNE YOĞUNLAŞMAKTAN ZİYADE SEN BUCUSUN SEN BUCUSUN KAVGASI YAŞIYORUZ,BU BİTMELİDİR.MHP-CHP-DSP-DP-HEPAR-İP EĞER Kİ MESELE VATANSA GERİSİ TEFFARUATTIR ,TEZ ZAMANDA GENİŞ KATILIMCI BİR TOPLANTI BEKLEDİĞİMİZİ SÖYLEMEK İSTİYORUM.GELECEK İÇİN KANLI GÖZYAŞI VE PİŞMANLIK DUYMAMAK İÇİN BİR OLALIM

  2. ercan 2011-03-16 17:55:44

    sayın başkan önemli olan insanın kendi yaptıklarıdır sen kendin ne yaptın onu anlat boşver akp yi valiyi amir ve memurları sen kendi icratlarını anlat 5 yıldır ne yaptın iki dönem başırısızsın iki dönem kaybetmişsin şimdi kalkmış yok akp böyle yapmış yok vali böyle böyle demiş bırak bu işleri kendi icratlarını anlat seçim kapıya dayandı sen ortalarda yoksun yine kaybedeceksin bekleyip göreceğiz

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası