MHP Adaylarının Melekli Beldesi’ndeki Sohbet Toplantısı Mitinge Dönüştü

Tarih : 2011-05-10 / Kategori : Genel Haber

MHP Adaylarının Melekli Beldesi’ndeki Sohbet Toplantısı Mitinge Dönüştü

MHP Iğdır Milletvekili adayları Dr. Sinan Oğan ve Av. Gündüz Güneş Melekli beldesinde akşam saatlerinde yaptıkları kahve toplantısı mitinge dönüştü.


          Melekli Beldesi’nde beldenin sorunlarını dinlemek ve seçim çalışmaları ile projelerini anlatmak için beldeye gelen adaylar yoğun ilgi ile karşılandı.
          MHP Iğdır İl Başkanı Cahit Erol, MHP İstanbul Miletvekili Adayı Ekber Yeşil, parti yönetim kurulu üyeleri, kanaat önderleri ve beldenin önde gelenleri ile beldeye gelen Milletvekili adayları Dr. Sinan OĞAN ve Av. Gündüz Güneş beldedeki kahvelerde vatandaşlarla selamlaştıktan sonra meydandaki kahvelerdeki belde sakinleri ile sohbet edildi. Ancak bu süre içerisinde büyük ve coşkulu bir kalabalığın adaylara ilgili göstermesi üzerine aday adayları gelen kalabalığa hitap etti. Mikrofona ilk olarak, MHP İstanbul Miletvekili Adayı Ekber Yeşil geldi. Yeşil Melekli’nin geçmiş dönemlerde de Iğdır’ın adeta “emniyet sübabı” olduğundan bahisle bu seçimlerde de Melekli beldesinden çok şey beklendiğini ifade etti. Ardından MHP Iğdır Milletvekili adayı Av. Gündüz Güneş konuştu.          Güneş artık ben de Melekliliyim dedi ve konuşmasını adayımızın ve partimizin arkasındayım diyerek sürdürdü. Bu seçimlerin önemine değinen Güneş, Melekli beldesinin gösterdiği yoğun ilgiye teşekkür etti. Son olarak konuşan MHP Iğdır Milletvekili adayı Dr. Sinan OĞAN Melekli Beldesinin kendisini ve Gündüz Güneş’i bağrına bastığı için belde halkına teşekkür ederek sözlerine başladı. Bütün herkesin gözünün Melekli’de olduğunu, Melekli’nin bu seçimlerdeki tavrının belirleyici olacağını, Melekli’nin birliğinin dosta da düşmana da en iyi cevap olacağını ifade etti. Bu seçimlerin bütün Türkiye için önemli olduğunu, Melekli’nin adeta bir kale olduğunu, bu kalenin bugün daha da güçlendiğini söylemiştir. Melekli’nin sorumluluğunun çok büyük olduğunu, Melekli’deki hemşerilerinin sorumluluğunun sadece oy kullanmaktan ibaret olmadığını, aynı zamanda Meleklilerin sandıklarda da görev yapmaları gerektiğini de ifade etti.
         Melekli beldesinde kalabalık ve coşkulu mitinge dönüşen sohbet toplantısı konuşmaların ardından sona erdi. Melekli beldesi adaylarını bağrına bastı ve alkışlarla uğurladı. Melekli halkı adaylarına tam destek verdi ve bir oyun bile kaçmasına müsaade etmeyeceklerini ifade ettiler.

Facebook Beğenenler

  1. gencehan 2011-05-10 06:18:57

    slm lar maşallah diyorum başka birşey demiyorum bakın ne güzel iki tane donanımlı istekli genç adaylar ilimizi geziyor kendileri konuşuyor yapacaklarını kendileri anlatıyor yanlarına mollada almamışlar ağ sekkelde iranlılar lokantasındasında bozbaşda yedirmiyorlar yani siyaset değil hizmet veriyorlar biz yıllardır buna açtık işte şimdi istediğimiz oldu.bakın seçim öncesi lütfen kürt kardeşlerimizle polemik yaşatmayın özellikle bunu kravatsız ceket giyen (polatlara)söylüyorum yıkıcı olmayalım yapıcı olalım bakın mardinli hakkarili şırnaklı bir gün buradan gider ama biz yine burada yüzyüze bakacağız.

  2. İbrahim TAŞAR 2011-05-10 16:07:24

    Iğdır Türk Dünyası'nın ana arteridir.Hem Iğdır'da yaşayanlar,hem ruhunda Iğdır'la yaşayanlar hem de devlet yöneticileri bu gerçeği çok iyi kavramalı!<br />Bu bilince sahip değerli adaylar; yanınızda olduğumuzu mutluluk ve heyecanl beyan edıyor, saygılarıml başarılar diliyorum.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası