Tuzlucada Toki Temel Atma Töreni

Tarih : 2011-06-24 / Kategori : Genel Haber

Tuzlucada Toki Temel Atma Töreni

         Iğdır’a bağlı Tuzluca ilçesinde, Tuzluca Belediyesi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi(TOKİ) arasında yapılan protokoller sonucu Kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilçe çarşı merkezinde yapılacak olan konut, dükkan, cami ve iş merkezlerinin  Kurban kesilerek temeli atıldı.

              Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan ve Tuzlucalı ileri gelenlerin katıldığı temel atma töreninde ilk harç temele atıldı.
              Başkan Türkan, temel atma programında yaptığı konuşmada; bugün burada siz değerli hemşerilerimizle, ilçemize kazandıracağımız kalıcı ve ömürlük eserler için hep beraber ilk harcı temele atıyoruz. Bunun için mutluyuz ve gururluyuz. Bu eserlerin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi
             Benim vatandaşlarım en güzel hizmetlere layıktır diyen Türkan, “yapılan eserlerin kazasız belasız bir şekilde tamamlanmasını Cenab-ı Haktan niyaz ettiğini” belirterek, inşallah yine siz değerli hemşerilerimizle bir günde; bu eserlerin açılışını yaparız diyerek, törene katılan herkese teşekkür edip, inşaat müteahhit ve şantiye elemanlarına başarılar diledi.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası