Umut Yılmaz Sigorta'dan Eğitime Destek

Tarih : 2011-11-26 / Kategori : Genel Haber

Umut Yılmaz Sigorta'dan Eğitime Destek

UMUT YILMAZ SİGORTA Iğdır İ.M.K.B. İlk Öğretim Okulu futbol, basketbol ve voleybol takımlarına spor malzemesi yardımı yaptı.

           UMUT YILMAZ SİGORTA yetkilisi Umut YILMAZ ; “10 yıldır Iğdır’da sigortacılık yapmaktayız, 4 yıldır’da Dünya’da ve Türkiye’de 3 yıldır Sigorta lider’i olan Axa Sigorta A.Ş ‘nin Profesyonel Acentesiyiz. Iğdır İ.M.K.B. İlk öğretim Okulu Beden eğitimi öğretmeni sn.Deniz BAKIŞ ve Iğdır İ.M.KB. İlk Öğretim Okulu Müdürü sn Naci AYDIN yıllardır başarılarına yakinen şahit olduğum eğitimcilerimizdendir.Beden eğitimi öğretmeni sn.Deniz BAKIŞ’ın okullarındaki başarılarından bahsetmesi ile biz UMUT YILMAZ SİGORTA HİZMETLERİ olarak  bu yıl Iğdır İ.M.K.B. İlk Öğretim okuluna destek olma  fikri oluştu. Her yıl farklı bir okula farklı branşlarda desteğimiz bulunmaktaydı, bu yıl’da Çocukluğumun geçtiği ve halen ikamet ettiğim Halfeli caddesinde bulunan modern Iğdır İ.M.K.B. İlk Öğretim Okuluna spor malzemesi desteğinde bulunmak biz UMUT YILMAZ SİGORTA Ailesini onurlandırmıştır.”
Törende konuşan, Iğdır İ.M.K.B. İlk Öğretim Okulu Beden  Eğitimi Öğretmeni Bakış ise; “UMUT YILMAZ SİGORTA HİZMETLERİ mahallemizin sakinlerindendir. Umut bey’in kardeşi Coşkun YILMAZ’da T.F.F.2.lig’2 yıl’dır gol kralı olan ve halen Balıkesir spor’da şu anda da gol krallığında iddialı olan aynı zaman da Beden Eğitimi Öğretmeni olan yakın arkadaşımdır.Okulumuza katkılarından dolayı Umut YILMAZ ve Coşkun YILMAZ’a teşekkür ederim” dedi.
Ardından Iğdır İ.M.K.B. İlk Öğretim Okulu müdürü AYDIN tarafından günün anısına Umut YILMAZ’a Teşekkür belgesi verildi ve toplu resim çekildi.



Facebook Beğenenler

  1. UMUT YILMAZ 2011-11-27 11:14:15

    Iğdır'da destek olunması durumda binlerce başarılı genç, her branşta keşfedilip ülke sporuna kazandırılabilir.Gençlerimizi spor'a kazandırabilirsek sanal alemden kurtarırız,hareketli,gerçekçi,gelecek vaadeden gençler yetiştirilir.<br />Her zaman gençliğin yanında olmak için mücadele etmemiz gereklidir diye düşünüyorum.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası