Iğdır EMITT 2012 Turizm Fuarına Hazırlanıyor

Tarih : 2012-02-03 / Kategori : Genel Haber

Iğdır  EMITT 2012 Turizm Fuarına Hazırlanıyor

           Bütün şehirlerin neredeyse eksiksiz katıldığı EMITT (East Mediterranean İnternational Travel Tourism) Turizm Fuarına bu yıl ilk kez İl Valisi  Amir ÇİÇEK'in büyük destekleriyle katılan Iğdır,  çok daha donanımlı olarak katılmak için hazırlanıyor.

         09-12 Şubat 2012 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü, Tüyap Fuar Alanında 16. sı yapılacak olan fuara, IĞDIR 8. salonda 813 nolu stantta katılacak. Bu sene fuarda tanıtım için “Serhat Şehir Iğdır” ve “Doğudan parlayan güneş Şehri Iğdır” sloganları kullanılacak.
          Iğdır Valiliği tarafından fuarda Iğdır’ın tarihi ve doğal dokusunu yansıtan bir stant hazırlatılıyor. Dört gün sürecek fuar boyunca, 40 m² lik stantta, İlimizin tanıtımı için farklı etkinlikler düzenlenecek. Iğdır; el sanatları, tarım ürünleri, mutfağı, müzik ve folkloru, tarihi ve kültürel öğeleri ile tanıtılacak.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Osman Engindeniz, “IĞDIR’ın tanıtımı için tüm kurum ve kişilerin katkıları beklenirken, fuar açılışına gelebilecek tüm Iğdırlılar davetlidir.” dedi.



Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası