2012 Yılı Huzur Toplantısı Yapıldı

Tarih : 2012-02-01 / Kategori : Genel Haber

2012 Yılı  Huzur Toplantısı Yapıldı

Iğdır Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından 2012 yılı 1. huzur toplantısı yapıldı.
Iğdır Söğütlü Mahallesi'nde bir kahvehanede gerçekleştirilen toplantıya, Iğdır Emniyet müdür yardımcısı Hakan Kaan Tekne, Toplum Desdekli Polislik büro amiri  Kürşat Özkayacan, Söğütlü mahallesi Muhtarı Zeki Bayat, Kurum müdürleri  katıldı.


Bu tür toplantıların her zaman düzenli bir şekilde devam etmesini dileyen Iğdır Emniyet Müdür Yardımcısı Tekne, mahallelerde yaşanan sorunlarda muhtarların kendilerinin kolu ve kulağı olduğunu söyledi. Tekne, "Sizlerin destekleri ile vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek ve rahat yaşamalarına katkı sağlayabiliriz. Daha önceki toplantımızda dile getirilen sorunların çözümü için bazı girişimlerimiz oldu. İnşallah bu sorunlar en kısa zamanda en aza indirgenmiş olur" dedi.
Söğütlü mahallesi Muhtarı Zeki Bayat, Mahallenin sorunları olarak başta  sıkça rastladığımız elektrik sorunlarının en kısa zamanda çözülmesi, Mahalleye Ait mezarlığın duvarının olmadığı için mezarlık tahrip ediliyor, Maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarına yardım yapılmasını istedi.
Toplantıda tek tek söz alan mahalle sakinleri kendi mahallelerindeki asayiş ve diğer sorunları dile getirmesiyle sonlandı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası