Milli Boksörlerimiz Kaya Kardeşlere Rakip Dayanmıyor

Tarih : 2012-02-07 / Kategori : Genel Haber

Milli Boksörlerimiz Kaya Kardeşlere Rakip Dayanmıyor

Bursa’da yapılan “Kardeşler Boxpromotion Boks Galası” turnuvasında Milli boksörlerimiz Kaya kardeşler rakiplerini Nakavt ederek yendiler.

 

şler Boxpromotion Boks Galası” turnuvasında Iğdır doğumlu Milli boksörlerimizden “Kara Boğa” lakaplı Savaş Kaya ve kardeşi 1988 Iğdır doğumlu Kemik Kıran lakaplı Ulaş Kaya 05 Şubat 2012 Pazar günü saat 17.00’da Bursa Atatürk Kapalı Spor Salonunda ringe çıktılar.
Bursa Atatürk Kapalı  Spor Salonunda birçok boks severlerin yanı sıra milli boksörlerini yalnız bırakmayan bölgede gazetecilik yapan Ali Ergül ve Iğdırlılarda boksörlerini desteklediler.Yapılan maçlarda Milli boksörümüz Savaş Kaya karşılaştığı rakibi Milli boksör Ertekin Satılmış’ı 2inci rauntta Nakavt ederek yendi ve kupasını aldı.Diğer Milli boksörümüz Ulaş Kaya ise 1989 Özbekistanlı rakibi Milli boksör Bayram Reşit’i 3üncü rauntta nakavt ederek kupasını aldı.
Maç öncesinde Milli boksörlerimiz Bursa Iğdır Derneği’nde Dernek Başkanı  Kurban Güneş ve Iğdırlılarla bir araya geldiler. Hemşerileriyle kucaklaşan ve hasret gideren boksörlerimize desteklerini sunan Iğdır dernek başkanı ve Iğdırlılar başarılar dilediler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası