MHP Iğdır Milletvekili Dr. Sinan OĞAN, Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nin Yemeğine Katıldı

Tarih : 2012-03-26 / Kategori : Genel Haber

MHP Iğdır Milletvekili Dr. Sinan OĞAN, Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nin Yemeğine Katıldı

Önceki günler verdiği soru önergeleriyle  Iğdır’daki nakliyecilerin sorunlarını gündeme getiren Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır Milletvekili Dr. Sinan OĞAN, 13 Mart 2012 Salı günü Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nin (UND) Dışişleri Komisyonu üyelerine verdiği yemeğe katıldı. OĞAN, üç ülkeye sınırı olan ve nakliyeciliğin şehir ekonomisinde önemli rol oynadığı Iğdır’ın konu ile ilgili sorunlarını burada da dile getirdi.

Rixos Otel’deki yemekte, yetki belgesine sahip olan araçların ülke sınırlarına girişinin sınırlandığını vurgulayan Dr. Sinan OĞAN, Iğdır’daki nakliyecilerin bundan kötü bir biçimde etkilendiğini söyledi. Diğer yandan, 14 Mart tarihindeki Dışişleri Komisyonu’nda da konuyu dile getiren OĞAN, Ulaştırma, Denizcilik ve Habercilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Suat Hayri AKA ile de bu durumu görüştü. Suat Hayri AKA’ya A2 Belgesi konusunu soran OĞAN toplantı sonrasında da özel görüştüğü Müsteşar Yardımcısına konu ile ilgili Iğdırlı vatandaşlarımızın şikayetlerini iletti. Sayın AKA konu ile ilgileneceğini ifade etti.
Konuyla ilgili elinden geleni yapacağını söyleyen OĞAN, ilerleyen günlerde de konu hakkında çalışmalarını devam ettireceğini belirtti. Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nin yemeğinde ayrıca sektörün uluslararası ekonomiye yön veren rolünü güçlendirecek projeler ve mevcut sorunların çözüme kavuşturulması hakkında da fikir alışverişi yapılmıştır.


Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası