Iğdır Üniversitesi Kampüsünde Bulunan Çağrı Merkezi Hizmet Vermeye Başladı

Tarih : 2018-09-03 / Kategori : Eğitim

Iğdır Üniversitesi Kampüsünde Bulunan Çağrı Merkezi Hizmet Vermeye Başladı

            Iğdır Üniversitesi Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü Medikososyal Binasında yer alan çağrı merkezi, bugün ilk aramasını aldı. İçinde doktor odası, öğrenci kulüpleri, konferans salonu, fast-food kafeterya ve yemekhane bulunan Medikososyal Binasında çağrı merkezinin hizmete girmesiyle birlikte yoğun bir mesai maratonu başladı.

 

“Daha çok gencimizin istihdam edilmesi için çalışacağız”
Çağrı merkezinin hizmete girmesiyle birlikte işsizlik sorununun bir nebze de olsa azaldığına dikkat çeken Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma; birçok kişinin iş sahibi olduğunu, bu tür çalışmalarla daha çok vatandaşı istihdam etmek istediklerini belirtti. Şehrimiz ve üniversitemiz için daha güzel işler yapacağız şeklinde açıklamalarda bulunan Rektör Alma; “Mediko Sosyal Binamızın bir bölümünü çağrı merkezi için ayırdık. Merkezimiz bugün ilk aramasını aldı. Bizler burada daha çok gencimizin istihdam edilmesi için çalışacağız. Üniversite olarak kurumlar ile ortak projelerde yer almaya açığız. Bundan sonraki süreçte de ortak proje çalışmalarımız devam edecek” dedi.
Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altun’dan Teşekkür
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Site Telekom A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altun ise konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “2010 yılından bu yana Call Center alanında yerini almış bir firma olarak İstanbul, Kars, Ağrı illerimizden sonra yatırımlarımızın dördüncü durağı Iğdır ilimiz oldu. Yatırımımızın her aşamasını sahiplenen, destekleyen ve çıkmış olduğumuz bu yeni yolculuğumuzda bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, başta bölgenin yetiştirmiş olduğu bir değer olan 26.Dönem Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sn. Ahmet Arslan Beyefendi olmak üzere, Haberleşme Genel  Müdürü  Sn. Ensar Kılıç, Iğdır Valimiz Sn. Enver Ünlü, Iğdır gençliği için büyük fedakârlık yapan Iğdır Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, ve Sn. Cemil Yıldırım Bey olmak üzere emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası