İl Sağlık Müdürü Yeşilboya”112 Acil Komuta Kontrol Merkezi Başhekimliğini ziyaret etti

Tarih : 2012-03-30 / Kategori : Genel Haber

İl Sağlık Müdürü Yeşilboya”112 Acil Komuta Kontrol Merkezi Başhekimliğini  ziyaret etti

İl Sağlık Müdürü Dr. Seyfettin Yeşilboya, Acil Sağlık hizmetlerinde görevli personellere ambulanslardaki teknik donanımların, kullanımının uygulamalı olarak anlatıldığı eğitime katıldı.  

Ardından yaptığı konuşmasında, acil sağlık hizmetlerinde çalışan arkadaşlarımızın yürütmekte olduğu görevlerinde hizmet içi eğitimlerin gerekliliğine, ekip ruhunun geliştirilmesine, hastaya ulaşmada ve müdahalede zamanı en iyi şekilde kullanmanın önemine değinerek;” Biz bir makinenin çarkı gibiyiz, her bir dişli birbirini tamamlar. Aksaklıklar, olumsuzluklar hepimizi bağlar. Bu manada 112 mizi her geçen gün daha iyi seviyelere ulaştırmak adına gerek lojistik destek, gerek teknik donanım ve prensip olarak hep birlikte gayret göstermekteyiz. Bu vesile ile zor koşullardaki vatandaşlarımızın yardımına özveriyle koşan, karşılaştıkları engellerden yılmayan Acil Tıp Teknisyenlerimizin gününü kutlar,  tüm çalışma arkadaşlarıma başarılar dilerim” diyerek karanfil dağıttı.
Daha sonra il müdürlüğü sivil savunma uzmanı Abdullah MERT tarafından yangın tatbikatı yapıldı. Tatbikatta ayrıca, aynı gün bakım ve onarımdan geçen ambulanslarımızda da yangınlara karşı alınacak önlemler ve müdahaleler anlatıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası