Bankalarla Kentsel Dönüşüm Toplantısı

Tarih : 2013-05-31 / Kategori : Gündem

Bankalarla Kentsel Dönüşüm Toplantısı

    Kantsel dönüşüm kapsamında Iğdır’da bulunan banka temsilcileriyle genel toplantı yapıldı.   
    İl Müdürü Banu Aslan Can, “Iğdır’da kentsel dönüşüm kapsamındaki faaliyetlerin hız kazanabilmesi için en önemli aşamalardan biride vatandaşlara sağlanacak finansal destek aşamasıdır.  Bunun için banka temsilcileriyle genel bir değerlendirme toplantısı yaptık.” dedi.
    İl Müdürü Banu Aslan Can, Kentsel dönüşüm kapsamında Bakanlıklarınca gerekli protokolleri gerçekleştirildiğini, Bankaların temsilcileriyle İl Müdürlüğü toplantı salonunda bir araya geldiklerini belirtti.
    Toplantıda  Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü  Ekber Düzci’ nin sunumunun ardından Bankaların temsilcilerinin soruları cevaplandırıldı. Toplantıda İl Müdürü Banu Aslan Can; “6306 sayılı kamuoyunda kentsel dönüşüm Yasası olarak bilinen Yasa çok önemli bir fırsattır, biz İl Müdürlüğü olarak bu fırsattan vatandaşlarımızı yararlandırmaya, İlimizde vatandaşlarımızı güvenli, yaşam standardı yüksek konutlarda barındırmaya kararlıyız, vatandaşlarımız artık Yasanın,  vergi, harç vs muafiyetlerinin ve birçok finansal destek avantajlarının farkında. İlimizdeki Bankaların siz değerli temsilcilerinden ricam finansal desteklerden yararlandırma noktasında  hiçbir gecikmeye mahal vermeksizin Bakanlığımız protokolü çerçevesinde  gerekli işlemlerin ivedilikle yürütülmesi gerektidir”diye konuştu.
    Toplantıya  Garanti Bankası, Denizbank, Şekerbank, İş Bankası, Vakıflar Bankası, Akbank, Finansbank ve TEB yetkilileri katılım sağladı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası