Kurtuluş İlkokulu'ndan Kardeş Okul Taşlıca İlkokulu'na Yardım Kampanyası

Tarih : 2015-01-12 / Kategori : Eğitim

Kurtuluş İlkokulu'ndan Kardeş Okul Taşlıca İlkokulu'na Yardım Kampanyası

             Iğdır Merkez Kurtuluş İlkokulu öğrencileri tarafından kardeş okul olan  Iğdır Merkez Taşlıca Köyü İlkokulu öğrencilerine yönelik başlatılan yardım kampanyası kapsamında toplanan giyim, kırtasiye malzemeleri ve öğrenciler için hazırlanan hediye paketleri   okula götürülerek teslim edildi.

 

                Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Gelal, Kurtuluş İlkokulu Müdürü Halis Aşut, Rehber öğretmeni Arzu Ay ve Din Kültürü Öğretmeni Fatıma Kök tarafından  okul ziyaret edilerek  öğrencilere teslim edildi.  Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Gelal “Kurtuluş ilkokulunun yapmış olduğu bu örnek çalışmadan dolayı kampanyaya duyarlılık gösteren okul idarecilerine, öğretmenlerine, öğrencilerine ve velilerine teşekkür ediyorum” dedi.

                 Kurtuluş İlkokulu Müdürü Halis Aşut ‘ta “Bizim amacımız değerler eğitimi kapsamında yardımseverlik ve paylaşma değerinin çocuklara bu kampanyayla yaşatılmasını sağlamaktır” dedi. Taşlıca Köyü İlkokulu Müdür yetkili öğretmeni Sevilay Türkmen ve diğer öğretmenler de “Kardeş Kurtuluş İlkokulu öğrencilerine bu güzel davranışlarından dolayı teşekkür ettiklerini” ifade ettiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası