TÜRK VE AZERBAYCAN BAYRAĞI GÖNDER’DE

Tarih : 2020-10-14 / Kategori : Genel Haber

TÜRK VE AZERBAYCAN  BAYRAĞI GÖNDER’DE

Iğdır’lı hemşerimiz başarılı iş İnsanı  Abdin Öztürk, Kandıra Yolu'ndaki  Total benzin istasyonuna dev bayrak çekerek Azerbaycan’ın yanında yer aldıklarının mesajını verdi.

Akaryakıt alanında, Kocaeli başta olmak üzere Türkiye’nin farklı noktalarında faaliyetlerini sürdüren başarılı iş insanı Öztürk Grup yönetim kurulu başkanı Abidin Öztürk bugün örnek bir davranış daha sergiledi. Rengini şehitlerimizin kanından alan ay yıldızlı şanlı Türk bayrağımızı ve Azerbaycan bayrağını Kandıra Yolu Çakırcaali mevkiindeki Akme Petrol'de göndere çekti.

Öztürk Grup tarafından göndere çekilen Türk ve Azeri bayrakları iki devlet tek millet sözleriyle tüm işyerlerinde dalgalandırılmaya başladı. Vatan ve bayrak sevgisiyle dolu olan Iğdırlı Öztürk ailesinin bu anlamlı günündeki törene Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Kocaeli eski İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, 15 Temmuz Demokrasi Gazileri Terör Mağdurları ve Şehitleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Solmaz Dane, KAI Başkanı Mehmet Irak da katıldı.  Bayrağın göndere çekilmesi esnasında düşüncelerini paylaşan Öztürk, "Biz Azerbaycan ile her zaman iki devlet tek millettik. Yeri ve zamanı geldiğinde bir bayrak altında tek devlet tek millet olmasını da biliriz. 3 gün gönderde kalacak olan bu bayrağın anlamı budur" dedi. 

 

Foto Galeri
TÜRK VE AZERBAYCAN  BAYRAĞI GÖNDER’DE

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası