Yüzbaşılarspor Başkanı Kırang: Hedefimiz BAL Ligdir

Tarih : 2022-02-19 / Kategori : Spor

Yüzbaşılarspor  Başkanı Kırang: Hedefimiz BAL Ligdir

Iğdır Amatör Lig Play-Off Final karşılaşması 20 Şubat 2022 Pazar günü saat 12.00’da Kışla Semt Sahasında yapılacak. 
 

Finale kalan Yüzbaşılarspor Kulübü ile Tuzluca İdman Yurdu karşı karşıya gelecekler. Kazanan şampiyon olacak. Averaj üstünlüğü olan Yüzbaşılarspor’a beraberlikte şampiyon olmasına yetecek. 

Bugün Karamel Kafe’de basına bir kahvaltı veren Yüzbaşılarspor Kulübü başkanı Taner Kırang tüm futbolseverleri maça davet etti. 

Başkan Kırang kahvaltıda yaptığı konuşmada; Yüzbaşılarspor Kulübü 26 yıllık bir kulüptür. Kulübün başına geçtikten sonra çok güçlü bir ekip kurduk. 

 Futbolcularımızın yüzde 85’ı Iğdırlıdır. Transferlerimiz oldu. Elazığ’dan Malatya’dan ve Gaziantep’ten futbolcularımız var. Hedefimiz Bölgesel Amatör Lig (BAL)’a çıkmaktır. Tüm hazırlıklarımız bu yöndedir. Amacımız gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak futbolu ve sporu sevdirmektedir. Yarın güzel bir maç bizi bekliyor. Tüm Iğdır halkını yarın ki maç bekliyoruz” şeklinde konuştu.   

Kahvaltılı basın toplantısı basın mensuplarıyla çekilen anı fotoğrafı ile sona erdi. Haber: Zeki Şıktaş

Foto Galeri
Yüzbaşılarspor  Başkanı Kırang: Hedefimiz BAL Ligdir Yüzbaşılarspor  Başkanı Kırang: Hedefimiz BAL Ligdir Yüzbaşılarspor  Başkanı Kırang: Hedefimiz BAL Ligdir Yüzbaşılarspor  Başkanı Kırang: Hedefimiz BAL Ligdir

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası