I. YARIYIL TATİLİNDE İSTİKAMET KÜTÜPHANE..

Tarih : 2010-01-22 / Kategori : Genel Haber

      2009-2010 öğretim yılının 1. yarıyıl tatiline girmek üzere olduğu şu günlerde  Vali S.Saffet Karahisarlı eşi Fatma Karahisarlı’nın himayeleri ile İş adamı İshak Yaycılı’nın eşi Azer Yaycılı, ilköğretim öğrencilerine yemek verdi.

      Söz konusu yemeğe; 5. Hudut Alay Komutanı eşi Filiz Taşdelen, İl Emniyet Müdürü eşi Müyesser Aydın, Vali Yardımcısı eşi Elvan Uzkuç, Tuzluca Kaymakamı eşi Oya Güneş  ve Azer Yaycılı katılmış olup, bu sömestri de başarılı olan öğrencilerle hep birlikte yemek yediler. Okuma günleri etkinliklerinin bir devamı niteliğinde gerçekleşen yemekte; sohbet her zamanki gibi kitap okuma odaklı oldu.
    Öğrencilere, kitap okumanın önemi ile faydalarından bahseden Fatma Karahisarlı’ya öğrenciler, bu yarıyıl tatilinde en az 2’şer kitap okuyacaklarına ve boş zamanlarını kütüphanede değerlendireceklerine dair söz verdiler. Öğrencilerin gerek okullarında yaşadıkları problemleri gerekse özel hayatlarındaki sıkıntı ve sorunlarını dinleyen Fatma Karahisarlı, bütün öğrencilerle tek tek ilgilendi. Öğrenciler için iyi bir motivasyon kaynağı olan okuma etkinliği; 1. yarıyıl tatili içerisinde, kütüphanede gerçekleştirileceği belirtildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası