Kickboks, Muay Thai Kategorisinde Şampiyon Olan Sporcular Milli Eğitim Müdürünü Bekir Aksoyu Ziyaret Etti

Tarih : 2011-03-17 / Kategori : Genel Haber

Kickboks, Muay Thai Kategorisinde Şampiyon Olan Sporcular Milli Eğitim Müdürünü Bekir Aksoyu Ziyaret Etti

05 -06 Mart 2011 de Sivas’ta 11 ilin katılımı ile yapılan Güney doğu Anadolu Bölgesi kick boks Muay Thai şampiyonasında dereceye giren sporcular Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy’u ziyaret etti.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sahibet Turan, Antrenör Murat Kızılkuş ve Kik Boks Muaythi Branşında İlimizi Türkiye de temsil eden Büyükler Kategorisinde Altın Madalya alarak Türkiye birincisi olan Ekrem Kızılkuş, gençler kategorisinde Altın Madalya alarak Türkiye birincisi olan Çiğdem Kırvaç ve Gençler Kategorisinde Gümüş Madalya alarak Türkiye 2. Olan Elif Turan, İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy’u makamında ziyaret ettiler.
İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy “Iğdırı en iyi şekilde temsil eden Sporcularımızı başarılarında dolayı kutlarım. Ve başarılarının devamını dilerim.“ dedi.
Sporcuların Antrenörü Murat Kızılkuş, “bize katkı sağlayan İl Valimiz Sayın Amir Çiçek, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ferhat Akkuş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Özen ve Merkez Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sahibet Turan’a katkılarından dolayı teşekkür ederim.” dedi.

 

Facebook Beğenenler

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası