Eğitim Birsen'in Basın Açıklaması

Tarih : 2011-03-17 / Kategori : Genel Haber

Eğitim Birsen'in Basın Açıklaması

Iğdır Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Levent Gürel, “Iğdır Üniversitesinde eşya alımı ve personel alımlarında üniversite çalışanlarının keyfi tutum sergiledikleri çeşitli sivil toplum örgütleri ve sendikalar tarafından dile getirilmiş olup bu konunun takipçisi olacağımızı ve bu tür meselelerin toplumun tüm kesimlerince kınanması gerektiğini kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz.

Sendika olarak insanları ötekileştiren, ayrıştıran zihniyetlerin hep karşısında olduklarını, bundan sonrada olmaya devam edeceklerini, haksızlığa uğrayan her kim olursa olsun elindeki bilgi ve belgelerle sendikamıza müracaat ederse kendisine her türlü konuda destek vereceğimizin kamoyu tarafından bilinmesini isteriz.” denildi.

 

Facebook Beğenenler

  1. karizma 2011-03-17 09:16:47

    vay arkadaş eğitim birsen üsyesi olarak il temsilcimizin kim olduğunu takip etmekte zorlanıyorum artık. bu ne ya, 1 yıl içinde kaçıncı kez başkan değişti, turgaycaf ondan geçti cevdet parlara ondan geçmiş levent gürele. bu ne arakdaş ya! bu değişikliklerden bizim haberimiz yok. bu değişiklikleri kim nasıl yapıyor. bizelere neden sorulmadı. yoksa bu sendika saltanat rejimine göremi hüküm sürmekte. ben gidiyom sana veriyom şeklinde mi oluyor. yeni kurulmuş bir sendika olmasına rağmen umut vaad eden bir sendikayı ığdırda ne hale getirdiniz sizler ya. istifa dilekçemi en kısa zamanda ulaştırıyorum sizlere. ha bu arada son bişi daha. levent bey siz ne zman şube müdürü ya da başka bir ilde ilçe milli eğitim müdürü olacaksınız. nedne bunu söoruyorum çünkü sizin bu zihniyetiniz hep baba hep bana olarak devam etti ve devam da edecek. gönül isterdi ki bir eğitimci olarak bunları burda paylaşmayayım gönül isterdi ki sizler şahsi menfaatleriniz için değil de toplumsal yara için eğitimcilerin sorunları için bu sendikada yönetici olmanızdı. ama malesef yokkkkk

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası