Milli Eğitim Müdürü Aksoy'dan Halkoyunları Ekibine Teşekkür Belgesi

Tarih : 2011-04-01 / Kategori : Genel Haber

Milli Eğitim Müdürü Aksoy'dan Halkoyunları Ekibine Teşekkür Belgesi

İLİMİZİ BÖLGEDE DÜZENLEMELİ DALDA TEMSİL EDEN HALK OYUNLARI EKİBİNE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ BEKİR AKSOY TARAFINDAN TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

İlimizde yapılan Düzenlemeli dalda Halk Oyunları Yarışması sonucu İl Birincisi olan Kurtuluş İlköğretim Okulu Halk Oyunları Ekibii Artvin İlinde yapılan bölge yarışmalarında ilimizi küçükler kategorisinde temsil etti.
Bölge yarışmaları sonucu 2. Olan Kurtuluş İlköğretim okulu halk oyunları ekibi yarışmalar sonunda ilimize döndüler. İlimizi bölgede temsil eden düzenlemeli dalda bölgede 2 . Olan Kurtuluş İlköğretim okulu öğrencilerine İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, Milli Eğiti Müdür Yardımcısı Tahir Kaman ve Şube Müdürü Yüksel Gülaç tarafından başarılarından dolayı Okul İdarecileri, sorumlu Öğretmen, oyun eğitmeni ve öğrencileri tebrik ederek teşekkür belgesi verdi.
İl Milli Eğitim Müdürü Aksoy,  Eğitim – Öğretimin yanı sıra sosyal aktiviteler de de başarıların önemine değindi ve okul idarecileri, öğretmen ve eğitmenler ve öğrencilere başarılar dileyerek öğrencileri uğurladılar.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası