MHP Milletvekili Aday Adayı Sabiha Sever Gazetemizi Ziyaret Etti

Tarih : 2011-04-02 / Kategori : Genel Haber

MHP Milletvekili Aday Adayı Sabiha Sever Gazetemizi Ziyaret Etti

MHP Milletvekili Aday Adayı Sabiha Sever gazetemizi ziyaret ederek görüşlerini anlattı.

Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır Milletvekili Aday Adayı Sabiha Sever, gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Cabbar Şıktaş”a ”Güçlü kadın güçlü Türkiye sloganı ile yola çıktım .
Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır Milletvekili Aday Adayı oldum, Milliyetçi Hareketi iktidara taşıyacağız. Meclis’te kadınların temsil edilmesini isteyenlere çağrıda bulanan Sabiha Sever, Iğdır da kadınların sesi olduğunu söyledi
BENDE VARIM DİYEN, HER KADINA  MHP’DE YER VARDIR
Sabiha Sever; “Milliyetçi, vatansever, ülkücü Türk kadın olarak mecliste temsil için aday adayı oldum. Partimizin seçimlerden başarı ile çıkması için elimizden geleni değil daha fazlasını yaparak tarihi bir görevi yerine getirelim. Milliyetçi hareketi iktidara taşıyacak iradeyi ortaya koyalım. Bugünün ve yarının anneleri olarak bizler için bu görmezden gelemeyeceğimiz milli bir görevdir. Samimiyetle bu işi üstlenen, kendini kanıtlamış hizmet ve gönül vermiş bende varım diyebilen her kadının Milliyetçi Hareket Partisinde yeri vardır. Bütün kadınları Milletimize ve ülkemize hizmet noktasında Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında birlik ve beraberliğe davet ediyorum” dedi.
MHP Milletvekili Aday Adayı Sabiha Sever, “Iğdır”da birlik ve beraberliğin adresi MHP çatısıdır“ dedi.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası