Vali Amir Çiçek Kız Öğrenci Yurdunu Gezdi

Tarih : 2011-04-02 / Kategori : Genel Haber

Vali Amir Çiçek Kız Öğrenci Yurdunu Gezdi

Iğdır Valisi Amir Çiçek Iğdır’da Devlet Planlama Teşkilatı tarafından desteklenen Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında açılan Kız Yurdunu ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

‘Yurdumla Geleceğe Güvenle Bakıyorum Projesi’ ile Cumhuriyet Mahallesinde açılan Kız Yurdunu, Vali Yardımcısı Hacı Uzkuç, Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy ile birlikte  ziyaret eden Vali Çiçek, yetkililerden yurt ile ilgili bilgi alarak öğrenciler ile sohbet etti.
Iğdır da SODES Projelerinin çok başarılı işlediğini vurgulayan Çiçek ”SODES Projesi kapsamında 24 Proje uygulamaya geçti. Bunlardan biriside Aktif İşadamları Derneği (AKDİSAT)  “Yurdumla Geleceğe Güvenle Bakıyorum Projesi “ kapsamında kız öğrencilerimiz için açılan bir yurdumuz. Görüyoruz ki yurdumuzda ferah bir ortam sağlanmış ve 85 kız  öğrencimiz bulunuyor.  Öğrencilerimizi burada mutlu ve huzurlu görmek bizleri de mutlu etti. İnşallah bu kızlarımız okuyarak belli bir yerlere gelirler vatana millete hayırlı işler yaparlar” dedi.
Yurtta kalan Öğrencilerden Özde Gül İnanç ”Bu imkanları bizlere sunan herkese çok teşekkür ederiz. Eğer böyle bir ortam bizlere oluşturulmasaydı okumak için sıkıntı çekerdik. İnşallah bizde okuyarak belli bir yere gelerek devlete olan borcumuzu öderiz” dedi.
AKTİSAD Sekreteri Serkan Yeniçeri yapılan SODES Projeleri ile ilgili Vali Amir Çiçek’e brifing sundu.  Program sonunda Yurtta kalan kız öğrenciler Vali Çiçek’e katkılarından dolayı teşekkür ederek Fincan takımı hediye ettiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası