Ak Parti Milletvekili Ali Güner Kanaat Önderleri ve Muhtarlara Yemek Verdi

Tarih : 2011-05-07 / Kategori : Genel Haber

Ak Parti Milletvekili Ali Güner Kanaat Önderleri ve Muhtarlara Yemek Verdi

Ak Parti Iğdır milletvekili Ali Güner dün Salon Bahu’da kanaat önderleri ve muhtarlara bir yemek verdi.

             Ak Parti 1. Sıra Iğdır milletvekili adayı Yaşar Akkuş ve il başkanı Mustafa Buluş’un da katıldığı yemekte konuşan Milletvekili  Ali Güner “8 yıllık Ak Parti iktidarında Iğdır’a yapılan hizmetleri anlatarak biz Iğdır’a hizmet ettik. Verdiğimiz sözleri yerine getirdik. Bu hizmetlerin devamı için Ak partinin Iğdır’dan milletvekilliğini kazanması lazım” diyerek şunları söyledi. “Değerli dostlar; Iğdır halkı iki kez beni milletvekili seçti. Bu nedenle Iğdır halkına siz değerli hemşerilerime en derin hürmetlerimi sunarım.
             Ak parti Hükümeti sayesinde Iğdır’a yapılan birçok hizmetin temellerinin atılmasını sağladım. Bunlardan Iğdır Üniversitesi, Iğdır Havaalanı, Organize Sanayi Bölgesi, Kars-Iğdır-Nahcıvan-İran Demir yolu, Doğal gaz, Duble yollar, Toki konutları, Ünlendi barajı, bütün köylerimizin yol su hizmetleri, Kültür Sarayı binası, Fen lisesi ve Anadolu liseleri, Sağlık Ocakları Ve Öğretmen lisesini sayabiliriz.
Benim her zaman referanslarım Partim ve Iğdır halkının teveccühü olmuştur. Dünya lideri sayın başbakanımızın önderliğinde milletvekili olarak Iğdır’ımıza hizmetlerde bulundum. Bu bir bayrak yarışıdır. Bugün yine partimle beraberim. Seçimi kaybedersek çok üzülürüm. Mutlaka kazanmamız lazım.
Bu nedenle bugün muhtarlarımız kanaat önderlerimiz ile birlikte bu yemeği tertipledim. Sizden isteğim iktidardan yana olmanızdır. Milletvekilliğim süresince sizlere en iyi hizmeti sundum. Ben sizlere hakkımı helal ediyorum. Sizlerden istirhamım sizlerinde hakkınızı helal etmenizdir.  Milletvekili seçildiğim zaman Yaşar Akkuş’u liste 2’ye ben istedim. Bu kez de listenin Yaşar beye verileceğini 3 gün önceden biliyordum. İnşallah kendisini seçeceğiz. İki milletvekilini de alarak Iğdır’da 2-0 yapmalıyız. İki vekil olursa işler daha da kolaylaşır. Ben her zaman yine sizlerin hizmetinde olacağım. Hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür eder, saygılar sunarım” dedi.
           Ak Parti 1. Sıra adayı Yaşar Akkuş ise şunları ifade etti, “saygıdeğer hemşerilerim, hepinizi saygıyla selamlıyorum. Hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. Sizlerden ricam partimize sahip çıkalım. Yarım kalan bütün projeleri tamamlayarak hizmetlerimize yenilerini ekleyeceğiz. Benim eksiklerim olabilir. Bana yardımcı olunuz. Unutup aramadıklarım olabilir. Beni bağışlayın. Yoğunluktan bazı diyalog eksiklikleri yaşanabilir. Ben buraya hizmetkârınız olmaya geldim. Desteklerinizi bekliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası