Klima ve Vantilatör Stokları Tükendi

Tarih : 2011-08-05 / Kategori : Genel Haber

Klima ve Vantilatör Stokları Tükendi

          Iğdır’da hava sıcaklığının 40-47 derece arasında  değişmesi üzerine sıcaktan bunalan Iğdırlılar Klima ve vantilatör almak için bayilere baş vurmalarına rağmen  10 gün sonraya sıra aldılar.

 

             Sıcaklardan kurtulmak isteyenlerin hücumu nedeniyle bayiler tarafından 10 gün sonraya klima montaj tarihi verilmeye başlanan Iğdır’da serinlemek isteyen vatandaşlardan bazıları ise vantilatör almak için dükkânları dolaşmaya başlayarak vantilatörde bulamadı.
Klima ve vantilatör satan bayilerde  “havalar çok sıcak geçiyor. Sıcaktan bunalan vatandaş klima almak istiyor fakat elimizde olmadığından  satamıyoruz fabrikalarda da stoklar dahi bitti.Üretim için şu anda fabrikalar gece gündüz çalışıyorlar.

            Bizde 10 gün sonraya gün veriyoruz” dediler.
Bazı mağazalar biten vantilatörler ve klima için  müşterilerin 10 gün sonra geleceğini, montaj işlemleri için ise 10 gün servis bekleyeceğini belirtiler.
Iğdır Merkezde bulunan Güven Arçelik Ticaret yetkilisi Cafer Yeşil, ”elimizdeki  Vantilatör 3 gün içinde bitti.Vatandaş bekliyor daha önceden sipariş vermek yerine havaların aşırı sıcak olduğu anda almak istiyor. Bu da Aşırı istekten dolayı stoklarımızı tüketti.” dedi.
Aras Ankara Mobilya  mağazası yetkilisi Volkan Aras "Piyasada mal yok. Vantilatör ve klima stoklarımız  10 gün içinde tükendi. Piyasada da bulunamıyor. Diğer illerden sipariş verdik 10 gün içinde gelmesini bekliyoruz. Vantilatör ve klima için günlük 200’e yakın kişi başvuruyor. Kimisi 10 gün içinde gelecek olan klima için sipariş vererek sırada bekliyor.
Vatandaş da yanıyor Iğdır’da yanıyor.” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası