İş Adamından Eğitim Yatırımı

Tarih : 2011-08-06 / Kategori : Genel Haber

İş Adamından Eğitim Yatırımı

        Iğdır’lı iş adamının maddi desteği ile üniversite öğrencilerine yönelik 150 Yataklı öğrenci yurdu yaptırılıyor.

       Özel  Haber : Ali ŞIKTAŞ Iğdır’lı İş Adamı Abdulcabbar Baştemur, Kafkas A.Ş tarafından yapımına başlanan 150 kişilik öğrenci yurdunu gezdi. İş Adamı Abdulcabbar Baştemur, Yeşil Iğdır Gazetesi Muhabirine yaptığı açıklamada “ Bugün benim  en mutlu günüm. Çünkü Baştemur ailesi olarak memleketimiz olan Iğdır’a Yurt  yaptırarak Iğdır’a olan vefa borcumuzu bir ölçüde de olsa ödemenin mutluluğu içerisindeyiz”. dedi.
              Baştemur, ”Böylesi önemli bir günde eğitimin gerek iş dünyası gerekse ülkelerin kalkınmasında sahip olduğu paya değinmek istiyorum. Eğitim olmadan ne kalkınma olur ne de ilerleme. Türkiye olarak ilerlememizin tek koşulu eğitimli bireylere sahip olabilmektir. İş dünyası için de aynı koşul geçerlidir. Bu günkü gelişmiş teknolojinin şartlarını göz önünde bulundurursak, şirketlerin birer dünya markası olmasının ve ülkelerin kalkınmasının özellikle gelişmiş ülkelerde iyi bir eğitimden geçtiğini görüyoruz. İş adamlarımızın da desteğiyle yaptırdığımız yurdun İşletmesini Kafkas A.Ş. yapıyor.
          150 Yataklı olan Musa Bey Öğrenci Yurdunun ismini sevgili Rahmetli babam Musa Bey’den  alıyor. Okulumuza babamızın ismini koyarken belirli bir amacımız vardı. Bizleri bugünlere getiren, meslek sahibi yapan büyüklerimizin isimleri Iğdır’da açmakta olduğumuz okul ile ilelebet yaşasın.
             Üzerine basarak vurgulamam lazım ki, ticari başarımızın arkasında Babamız, Musa Bey’in rolü  göz ardı edilemez. Öğrenci Yurdumuzun ismini ‘ Musa Bey  olarak bundan dolayı koyduk. Bundan sonra da bu tür hizmetlerimiz ve yatırımlarımız devam edecektir.  Öğrenci Yurdumuz hemşerilerimize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası