Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan İftar Yemeği

Tarih : 2011-08-15 / Kategori : Genel Haber

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan İftar Yemeği

        İftar sofralarının ayrı bir önem taşıdığı bugünlerde Vali  Amir Çiçek ve Hülya Çiçek, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan yardım alan vatandaşlara iftar yemeği verdi.  

          Vakıf Mütevelli Heyeti’nin ve çok sayıda vatandaşın davetli olduğu yemekte bir konuşma yapan Vali Çiçek; içinde bulunduğumuz Ramazan ayının; yardımlaşma, bereket, dayanışma, huzur ve sevgi ayı  olduğunu ifade ederek, “ bu akşam hep birlikte oruçlarımızı açtık, yemeğimizi yedik.  Ama yeryüzünde bu imkanı bulamayan insanlar yaşamakta. Özellikle de Somali’de yaşanan açlık dramını üzüntüyle takip ediyoruz. Hükümetimiz bu konuda bir yardım kampanyası başlatmış olup, millet olarak oradaki insanlar için yardım elimizi uzatmaya çalışıyoruz.  İlimizde de bu yönde bir yardım kampanyası başlatmış bulunmaktayız. Yapılan yardımlarla gerek kendi yardıma muhtaç vatandaşlarımızın, gerekse de başka ülkelerdeki insanların yüzlerini bir parça da olsa güldürebilmek, onları mutlu edebilmek bizleri de o derece mutlu etmektedir. Herkesin de çok iyi bildiği ‘komşusu aç iken, tok yatan bizden değildir.’ ifadesi hepimizin yaşam ilkesi olmalıdır.“ dedi. 
          Konuşmasında Vakfın yeni uygulamaları hakkında da bilgi veren Vali Çiçek, daha sonra vatandaşlarla sohbet ederek, sorunlarını dinledi.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası