Ak Partiden İftar Yemeği

Tarih : 2011-08-15 / Kategori : Genel Haber

Ak Partiden İftar Yemeği

      AK Parti'nin 10. Kuruluş Yıldönümü Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 10. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında Iğdır'da partililer iftarda biraraya geldi.

           AK Parti Iğdır İl Başkanlığı tarafından İnci Düğün Sarayı'nda verilen iftara, İstanbul Milletvekili Erol Kaya'nın yanı sıra ildeki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.
          AK Parti İstanbul Milletvekili Kaya, programda yaptığı konuşmada, Ramazan'ın rahmet, merhamet ve bereket ayı olduğuna değinerek, bugünkü iftarla birlikte bu bereketin daha da pekiştirildiğini ifade etti.
          Afrika'nın doğusunda, özellikle de Somali'de yaşanan kıtlığa değinen Kaya, Türk milletinin her zaman olduğu gibi bu olayda da büyüklüğünü gösterdiğini ifade ederek, "Terörün en yoğun yaşandığı dönemde bile Afganistan'a, Bosna'ya, Kosova'ya güvenlik gücü ve yardım göndermiş bu millet, bir kez daha ne kadar büyük olduğunu gösterdi. Somali'ye yönelik son dönemde yapılan yardımlar oradaki kardeşlerimizin sıkıntısına bir nebze olsun çare olacak" diye konuştu.
           AK Parti iktidarının 10. yılına girdiğini ve Türkiye'de yapılması imkansız görülen bir çok hizmete imza attığını dile getiren Kaya, "ustalık dönemi"nde çalışmaların daha da artacağını ve millete hizmette en üst noktaya ulaşılacağını kaydetti.
Kaya, partilerinin, yüz yılın en büyük küresel krizi denilen kriz ortamında bile ekonomiyi rahat idare ettiğinin altını çizerek, dış politika da da milletin iradesinin egemen olduğunu söyledi.  AK Parti Iğdır İl Başkanı Mustafa Buluş da partinin 10. kuruluş yıldönümü için bir araya geldiklerini belirterek, iftara katılanlara teşekkür etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası