''Kadın Emek Pazarı'' açılışı yapıldı

Tarih : 2011-12-02 / Kategori : Genel Haber

''Kadın Emek Pazarı'' açılışı yapıldı

Iğdır Belediyesi Başkan Vekili Hüseyin Malk'ın açılışını yaptığı 'Kadın Emek Pazarı' törenle Iğdır'lı çalışan kadınların hizmetine açıldı.

Iğdır Belediyesi yanındaki yer altı Çarşısı üstünde kurulan çarşının açılışına İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ferhat Akkuş, Defterdar Mehmet Durusu, Karakoyunlu Belediye Başkanı Ziyat Ali Deliktaş, kurum müdürleri, İl genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Kadınlara kendi yaptıkları el işi ürünlerini satma imkanı sağlayacak çarşının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Yardımcısı Elif Dağdelen, toplumda sürekli yalnız bırakılan ve ezilen kadınların kendi imkanları ile hayata tutunmaları için böyle bir imkanın sağlandığını belirtti. Üretime kadınların da dahil olması için yaptıkları el işi ürünlerini pazarlayacakları böyle bir çarşı ile kadınların kendilerine olan güveninin artacağını belirten Dağdelen, ''Burada şimdi kadınlarımız tüm yaşamlarını örerek ayakta kalmanın, 'bende varım ve de kendi kimliğimle buradayım' demenin mutluluğunu yaşayacaklar. Bu gün açılışını yaptığımız, emek pazarında, sadece alım satım yeri değil. Kadınlarımız, kendi emekleriyle gönül çelen bir duruşları olacak ve adeta geleceğe meydan okuyacaklar. Burada bin bir emekle kadınlarımızın el emeği göz nurunun sunulacağı pazarın hayırlı olmasını diliyor, kadın olmanın ve dayanışmanın gururu ile katılımınızdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum'' şeklinde konuştu.
Konuşmanın ardından kadın emek pazarının açılışı yapıldı.

Facebook Beğenenler

  1. Ali İPEK 2011-12-02 14:16:06

    Karenin güzelliğine bak bu kadar güzel adam ancak bu etkinlikte biraraya gelebilirdi. Tencere yuvarlanır kapağını bulur. Tüü... tüü binbirkere maşallah.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası