Fatma Hemşire Kansere Yenildi

Tarih : 2011-12-02 / Kategori : Genel Haber

Fatma Hemşire Kansere Yenildi

Iğdır Devlet Hastahanesi ikinci kez acı kayıpla yasa boğuldu. Bir ay içerisinde  Melek Coşar’ın ardından Fatma Bağcı Düzcü hemşirede kansere yenik düştü.

Iğdır Devlet Hastanesi hemşirelerinden Fatma Bağcı  Düzcü yakalandığı amansız kanser hastalığından  kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Uzun süredir Kanser hastası olan Iğdır Devlet Hastanesi Acil Servis personellerinden Hemşire Fatma Bağcı  Düzcü, Acil serviste görev esnasında fenalaştı. Yoğun bakıma alınan Fatma Bağcı  Düzcü tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. Görev yaptığı hastahanede  vefat etti. Vefatı tüm hastane çalışanlarını yasa boğdu.
Iğdır Devlet Hastanesi Baş Hekimi Bülent Kaya, “Iğdır Devlet Hastanesi Acil servis hemşirelerinden Fatma Bağcı  Düzcü ile 1.5 yıl beraber çalıştık. Mesleğini seven mesleğine aşık olan bir acil hemşiresiydi. Hastalığının son haline kadar çalıştı. Sevdiği, çalıştığı yere hasta olarak geldi. Hastanemizin ve Tüm sağlık camiamızın başı sağolsun” dedi.   
Iğdır Devlet Hastahanesi Baş Hemşiresi Nuran Bilir, “Öğrenciyken  Fatma Bağcı  Düzcü’nün yanında staj gördüm öğrencisiydim.  Hiç bir zaman çalışmaktan kaçmayan herkesin dar gününde yanında olmuştur. Tüm sağlık camiasına baş sağlığı diliyorum.
Kendisi 1961 doğumlu olan Fatma Bağcı  Düzcü  evli ve 3 çocuk annesiydi. İlk memuriyet hayatına 1983 yılında başladı.  1986 yılından  beri Iğdır devlet hastahanesinde acil servis sorumlusu olarak çalıştı. Çalışkan dürüst, özverili, güler yüzlü ve herkes tarafından sevilen biriydi” dedi.
Fatma Bağcı  Düzcü, için acil girişinde dualar okundu. Kızı Yeşim Bağcı Düzcü’yü  Hastane çalışanları acısını paylaşarak teselli etti.
Acil Hemşiresi Fatma Bağcı  Düzcü’nün cenazesi yarın Kacer Doğanşalı köyünde defnedilecek.

Facebook Beğenenler

  1. rifat akis 2011-12-02 12:06:42

    yeri cennet olsun. allahım sevenlerine ve hepimize sabırlar versin.

  2. serpil şuataman 2011-12-02 12:26:06

    Fatoşcuğum acilde açıkta kalan nöbetleri kime bıraktın gittin canım:((( Fatoş hemşire gönüllerde yılın hemşiresi.Özverinin,yardımlaşmanın dayanışmanın,hoşgörünün,çalışkanlığın,vefanın temsili Fatoş hemşire.Meslek aşkı seninki olsa gerek ki hiç bir zaman hastalığının arkasına sığınmadan son ana kadar hizmet ettin.Mekanın cennet olsun.Nur içinde yat güzel insan.Seni her zaman çokkk sevdim.Hep yüreğimde olacaksın.

  3. Mahizer 2011-12-04 12:24:10

    fatma bağcı herzaman kalbimizdesin seni hiç bir zaman unutmayacağız mekanın cennet olsun allah sevenlerine sabırlar versin :(

  4. HÜSEYİN AYTAN 2011-12-05 09:23:34

    ÇOk değerli ve melek gibi insandı. Derin üzüntü içerisindeyim. Allahtan rahmet, ailesine sabırlar dilerim. Mekanın cennet, ruhun şad olsun.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası