Aç Kalan Kurtlar Köpekleri Yedi

Tarih : 2012-02-04 / Kategori : Genel Haber

Aç Kalan Kurtlar Köpekleri Yedi

Haber : Ali ŞIKTAŞ Iğdır merkeze ve köylere inen kurtlar vatandaşı tedirgin ediyor.

            Iğdır merkezde 33 koyunu telef eden kurtlar bu kezde Iğdır’a bağlı Karakoyunlu ilçesinde merkezde bulunan  2 evin bahçesinde zincirle bağlı biri fino köpeği, diğeri ise koyun köpeği olmak üzere iki köpeği parçalayarak yedi.
            Köpek Sahibi Gencay Dokak, “Bahçede köpeğimiz durmadan havlıyordu yakınına gittim birşey  yoktu.  Aradan biraz zaman geçti belki açtır diğe ekmek götürmek için dışarı çıktım.  Tam o sırada kurdun köpeğin yanında olduğunu gördüm.  Islık çalarak  üzerine taş sopa attık o da  kaçtı.  Köpeğin bağlı olduğu yere geldik köpeğin yarısını yemişti.  Köpeği götürmek istemiş ama zincirle bağlı olduğu için oracıkta yemiş okadar köpeği çekmeye çalışmışki köpeği bağladığımız halka dahi gerileerek kopacak seviyeye gelmiş.
              Daha öncede ilçede köpekler kayboluyordu.  İki gün önce Bir  köpekte aynı şakilde parçalanmıştı.   Sahibi bahçede sadece kafasını bulmuştu. Kurdu gördüğümüz için emin olduk. Köpekleri yemesi bizleri şaşırttı.  Artık eve elimizde sopayla gidip geliyoruz. Mahallede tedbir olarak herkes köpeklerini boynuna dikenli tasmalar taktı.” dedi.



Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası