Regal Tekno Fuar Alışveriş Merkezi Açıldı

Tarih : 2012-02-07 / Kategori : Genel Haber

Regal Tekno Fuar Alışveriş Merkezi Açıldı

Atatürk caddesi üzerinde açılan Regal Tekno Fuarı Alışveriş Merkezi Anabayi Iğdır’da açıldı.

 


Iğdır Regal Anabayi Yetkilisi Özgür Aydın, “Hergün gelişen Iğdır’a bir markayı daha getirerek Iğdır’lıların hizmetine sunduk.
Aydın, Iğdır’lıların hizmetine açmış olduğumuz Regal’in ürün yelpazesi elektronik ve beyaz eşya ürünleri ile klima ürün grubunu içermektedir. Bütçesine uygun akıllı çözümler arayan tüketicilerin elektronik ve beyaz eşya konusundaki ihtiyaçlarını karşılayan, Tüm ürünlerin malzemeleri, Elektrikli süpürge çeşitlerinin tüm çöp torbası, Uydu cihazları, Kumandalara kadar  Regal satış noktası servis hizmetlerinde Vestel güvencesi sunmaktadır.” dedi.
Aydın, “Regal elektronikte 37, 51, 55, 70 ve 84 ekran teletext’li televizyonlar, DVD Player, dijital uydu alıcıları; klima ürünlerinde beş farklı soğutma kapasitesine sahip Bioplus duvar tipi split klimalar; beyaz eşyada A sınıfı enerji ve A sınıfı yıkama özelliklerine sahip 600, 800 ve 1000 devirli tek ve çift su girişli çamaşır makineleri, farklı hacim seçeneklerine sahip tek, çift kapılı ve No-Frost buzdolapları, büro tip buzdolapları, çekmeceli derin dondurucular, elektrik süpürgeleri, gazlı ve elektrik opsiyonlu ocak seçeneklerine sahip fırınlar, mikrodalga fırınlar, gazlı ve elektrik opsiyonlu seçeneklere sahip set üstü ocaklar ve iki farklı motor seçeneğine sahip duvar tipi split aspiratörlerden oluşan geniş ürün gamı ile tüketicilerin beğenisine sunulmaktadır. Ürün özellikleri ve fonksiyonlara karşın uygun fiyat seçenekleri sunan Regal gerek ev, gerekse ofisleri için elektronik ve beyaz eşya ürünlerinde işlevsel ve düşük maliyetli çözümler talep eden tüketicilerin tercihi konumundadır.” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası