Söğütlü Mahallesinde Dolgu Çalışmaları Devam Ediyor

Tarih : 2012-02-08 / Kategori : Genel Haber

Söğütlü Mahallesinde Dolgu Çalışmaları Devam Ediyor

Iğdır Belediyesi yol çalışmalarına hız vererek, parke taşı ile kaplayacağı yollarda, yol genişletme ve dolgu çalışmasına başladı.

          Biten genişletme ve dolgu çalışması ile yolu parke taşı ile döşeyecek olan belediye, yıllardır süren yol sorununu bitirmeyi hedefliyor.
Iğdır  Belediyesi Söğütlü mahallesin de yapılacak olan parke taşı çalışması için yol üzerinde bulunan ağaçların kesimi ile altyapı sorununu bitirerek dolgu çalışmasına başladı.
         Önümüzdeki aylarda parke taşı çalışmasına başlayacak olan belediye bir mahalleyi daha parke taşı ile döşeyerek çamur ve tozdan kurtarmayı hedefliyor.
           ‘ Halkın yıllarca kullanabileceği hizmetler üretiyoruz ‘
2011 yılı itibari ile söğütlü mahallesine   7500 M3 dolgu yapıldı diyen Iğdır Belediye Başkan  vekili Hüseyin MALK: ” ayrıca yine iş makineleri tarafından cadde boyunca yol genişletme çalışmaları yapıyoruz. Yolun 5 ve 6 metre olan bazı kısımlarının 10 metreye çıkarttık. Bu yıl itibari ile belediye olarak önümüze hedef olarak koyduğumuz yol çalışmasını 6    ayrı mahallede sürdüreceğiz.“ dedi.
              Söğütlü  Mahallesinde sürdürülen yol çalışmasını belediye meclis üyeleri ile birlikte yerinde takip eden Iğdır Belediye Başkanı Vekili Hüseyin MALK, “doğudaki belediyeler kar ile mücadele ederken bizlerde Iğdır’a modern bir görünüm kazandırmak için geceli gündüzlü çalışmaktayız. Yol çalışması yapılırken halkın kendilerine destek vererek ağaç ve duvarların yıkımı için hiçbir engel çıkarmadılar. Cadde boyunca yapacağımız yol parke çalışması için halkımızla görüşerek bizlere yardımcı olmalarını istedik. Biz hiçbir şekilde bizlere destek olan halkımızı mağdur etmeyeceğiz. Biten yol çalışması ile hem halkımızın yıllardır çektiği sorunları çözeceğiz, hem de kentimizi yaşanılır, bir yerleşim yeri haline getireceğiz“ şeklinde konuştu.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası